Menstruáció alatt, hogy tisztálkodtok? Csak zuhanyoztok vagy rendesen fürdötök is? Melyik az egészségesebb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 16:30
1/18 anonim válasza:
Én zuhanyozni szoktam.
Mamám mesélte,hogy ó még anno. mikor meg volt csak zuhanyozott mert ha kádban fürdött akkor megfájdult a hasa.
3/18 anonim válasza:
Én zuhanyzok,és állítólag az egészségesebb.
4/18 anonim válasza:
Első 2 nap zuhanyzás, utána már bevállalom a fürdést :) 20/L
5/18 anonim válasza:
Zuhanyzás. Már csak azért is, mert a meleg víztől csak erősebb lesz a vérzés és sem langyos, sem véres vízben nem szeretem magam áztatni.
6/18 anonim válasza:
Menses ideje alatt tilos a kádfürdő.
(eü.dolg)
7/18 anonim válasza:
Zuhanyozok, mindig, ha nem menstruálok, akkor is. :) Egészségesebb, higiénikusabb.
8/18 anonim válasza:
Én úgy tudtam, mensi alatt nem is szabad kádba ülni. Mondjuk én akkor is zuhanyzok, ha épp nincs meg, szóval nekem ebből nincs problémám.
9/18 anonim válasza:
Eleve nem szabad mensi alatt kádba ülni, mert hatalmas a fertőzés kockázata.
A másik meg az, hogy baromi gusztustalan dolognak tartom, hogy valaki beleül a saját vérébe. Nem tudom ebben mi a tisztálkodás (tampon mellett más tészta, de sok nő csinálja tampon nélkül)
10/18 anonim válasza:
Nekem elmúlik a vérzésem amikor kádban fürödtem, bár az nem igen sok alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!