Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők megtennétek a barátotokért, hogy nem szőrtelenítetek sehol, ha ez lenen a barátotok óhaja?
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 16:12
11/23 A kérdező kommentje:
Én ilyen pasi vagyok, de nyilván főként intim szerzetre gondoltam.
2015. máj. 16. 17:45
12/23 anonim válasza:
Nem, de vennék neki egy pulikutyát, azon elég sok szőr van, ha ez kell neki.
14/23 anonim válasza:
Nem. Nem tudom elviselni a szőrt magamon.
15/23 anonim válasza:
Nyilván akkor más a leányzó fekvése, szerintem az intim szőrt a legtöbb nő elviselné magán, nekem az abszurd, ha valaki önmagától olyan szinten undorodik, ahogy néha megnyilatkoznak a lányok ezzel kapcsolatban. Még emlékszem, hogy 10 évvel ezelőtt ez az intim gyanta szóba se került, ott susogták az unokatestvéreim egymás között, hogy ők ki fogják próbálni. Aztán mintha mindenki feje kimosódott volna, és ez egy előírás lenne vagy egy fejezet a pasizási bibliában.
16/23 A kérdező kommentje:
lehet igényesen is szőrös engem pl nagyon beindít. Sokkal jobb mint egy kopasz csík.
2015. máj. 16. 19:46
17/23 anonim válasza:
10 éve? szerintem volt az már több is. Én 10 éve kezdtem a csajozós pályafutásom, bozontos csajt még életemben nem láttam, max képen.
18/23 anonim válasza:
Rendben, akkor legyen 15. :)
Tegyük fel, hogy ez a 90-es években tört be.
19/23 anonim válasza:
a 90 es évek közepe már 20 éve volt pubi, vettél mostanában naptárat? :p
20/23 anonim válasza:
erre mondják, hogy "nem tudom mennyi problémám van, mert az egyik közülük a matematika" :P
sorry
maradjunk a 15 évnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!