Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti megtennétek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megtennétek ezt?

Figyelt kérdés

van egy 21 éves srác akinek jó munkahelye van, jól keres, csak éppen a magánéletben nincs szerencséje, bla bla...

elmégytek Budapestre egy négycsillagos hotelbe négy napra, mindent ő fizet, cserébe együttöltitek a napot, eljártok mindenfelé, stb...

a srác nem csúnya, sőt...

ha durván akarnék fogalmazni: a jólétért lennétek ribáncok 4 napra? :)

2016. jan. 5. 07:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Vicces kérdés :D Nem lennék. Nem izgatna különösebben, hogy egy 4*-os hotelben lakjak négy napot meg eljárjak mindenfelé valami idegen sráccal.
2016. jan. 5. 07:15
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Elmégytek? Tudom, kötekedek, de ne haragudj, nehezen hiszem el, hogy olyan jó munkahelyed van. Vagy papa, mama szerezte?

A kérdésre válaszolva pedig nem. Van önbecsülés a világon, és egy 4 csillagos szállodában 4 nap, ráadásul Budapesten... nos ezt magamnak is kifizetem spórolással rossz keresett mellett, tehát még csak nem is elérhetetlen vágyálom. (nem mintha olyan hűde izgalmas lenne Budapest)

Jólét az, hogy fogsz egy csajt, megkéred a kezét, elveszed feleségül és úgy eltartod, hogy neki egy fűszálat se kelljen keresztbe tenni. Na akkor beszélhetünk jólétről és rib.ncá válásról. Addig viszont csak próbálsz azzal vagánykodni, hogy na van jelenleg annyi pénz a számládon, hogy kifizesd 4 napra 2 ember szállását, kajáját. Képzeld most az enyémen is van, na melyik "jópasi" vállalja a gigoló szerepet 4 napra? :D

2016. jan. 5. 07:46
 3/14 anonim ***** válasza:
58%

Hûséges vagyok a barátomhoz De ez nagyon csábítóan hangzik... :D :D Dehogy mennék, tettem annyit férle kemény munkával,hogy ha akarok elmenjek a barátommal és én fizessek mindent :D Az én vérem vörös nem ribizli Lila :D

18,5L

2016. jan. 5. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ja. És megkérném azt az istenkirály pasit, telepítsen már fel egy helyesírás ellenőrzőt...
2016. jan. 5. 07:52
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ideggennel, meg 0 érzelemmel nem fekszem le senkivel.
2016. jan. 5. 08:13
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Magyarul azt akarod mondani, hogy egy lúzer vagy, emberileg nulla és szánalmas, de összekapartál egy kis pénzt a csirkefeldolgozóban és el tudsz menni 4 napra a taknyos varjúba . :D Csak hogy ne egyedül verd a farkadat kéne valami nő is... Amúgy anyukád mondta, hogy nem is vagy annyira csúnya? :DDD

Ejj, de szánalmas vagy tényleg.... :/

2016. jan. 5. 08:21
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

18,5?

Jövő hónapban már 18,6 lesz,el ne felejtsd.:D

2016. jan. 5. 10:08
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem mennék el.

Amúgy ez nagyon vagány!....... elmégytek.... egy szóban egyes szám és többesszám is egyszerre.

Ez valami népi báj?

2016. jan. 5. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván valami világvégi faluból származik a srác, különben nem lenne ekkora óriási szám a budapesti hotel xd Gondolom feléjük már hatalmas menő arcnak számít aki valaha betette a lábát a fővárosba :D

2016. jan. 5. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen elménnék, ilyen kuncsáftom még úgysem vót! De nem tudom, a stricim engedné-e.

Dzsennifer

2016. jan. 5. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!