Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha szeretném ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha szeretném ha kivizsgáltatná magát? Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal jó ideje együtt vagyunk és fogamzásgátlót fogok szedni, örült is neki, megemlítettem hogy örülnék, ha kivizsgáltatná magát (nagyon sok kalandja volt fiatalon, ezekről őszintén beszéltünk) és nem akarja, még sosem volt urológusnál. Tudom, hogy kellemetlen, de a saját érdekem is.

Én most végigcsináltam egy csomó vérvételt, vizsgálatot, ez nagy kérés? Pasik, ti megcsinálnátok?

2016. jan. 13. 13:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Az kóros/nem kóros a prosztatája válaszból, amit az urológus fog adni, milyen következtetést fogsz levonni?
2016. jan. 13. 13:31
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem exem és mostani barátom is elment. Olyan férfival nem szexelnék, "aki fél a doktor bácsitól"... Vannak dolgok, amik szükségesek, én is rendszeresen járok szűrésekre, és nem haltam bele. Ez számomra az igénytelenség egy fajtája, kiváltképp ha sok exe volt.
2016. jan. 13. 13:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy ki kéne vizsgáltatnia magát!
2016. jan. 13. 13:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én simán elmegyek, szoktam is.

Bőrgyógyászhoz küld privátra!

41f.

2016. jan. 13. 13:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem csak a kóros/nem kóros dolog miatt, hanem az egészsége miatt is (24éves) és sok olyan betegség van, amit ő pl hordozhat, de rám nézve veszélyes lehet, főleg, hogy kipróbálta az anális szexet, az édes 3-ast, sokat bulizott, sok volt az alkalmi szex tizenévesen (hála kinőtte, ma már kifejezetten utál menni bulizni) de akkor is.
2016. jan. 13. 13:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon sok kalandja volt előtte, akkor jó hogy kivizsgáltatnám...
2016. jan. 13. 13:58
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
és te az ilyen emberbe vagy szerelmes aki mnden nőt végigdugott :D hát gratulálok
2016. jan. 13. 14:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Indokolt lenne elmennie. Állítólag sok betegséget kiszűrnek véradáskor is. Még régen egy orvos mondta nekem, hogy menjek vért adni, és ha gond van, akkor értesítenek.

Igaz, azt is mondta, hogy ha nem értesítenek, akkor fél évente menjek újra, és újra...

2016. jan. 13. 14:00
 9/17 Dr. Kangörcs ***** válasza:
86%
Ő elvárja, hogy te károsítsd a szervezeted a tablettával, amit persze egy halom vizsgálat megelőzött, ő meg nem képes elmenni két vérvételre? Tipikus önző alak.
2016. jan. 13. 14:10
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan úgy van az elmenetellel, hogy ablakon ki dobot pénz!

Sok boldogságot!

2016. jan. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!