Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek?
Exem átvert.
Hozzájárult egy csaj is.
Akiről megtudtam , hogy az exéért odavan.
De direkt szivózásból ismerkedett az exemmel mikor együtt voltam még vele, majd mikor már nem.
Kifogok kezdeni az ő exével, mert neki fájna.
Kicsinyes a bosszú.
Csak akkor tedd, ha amúgy is ezt akarod.
Mi a fene?
Ez valami logikai feladat?
Nem tennék ilyet, több okból sem.
Először is nem játszanék egy másik ember érzéseivel (ráadásul olyanéval, aki nem ártott nekem semmi módon) és nem lennék annyira tisztességtelen senkivel, hogy eszközként használjam egy más ember ellen folytatott érzelmi játszmában.
Másrészt nem tennék ilyet magam miatt sem, bármilyen körülmények között történt a szakítás, igyekeznék emberi méltóságomat megőrizni, és bármifajta visszavágás, megleckéztetés, netalán bosszú vagy bárki féltékennyé tétele helyett arra koncentrálnék, hogy én fel tudjam dolgozni a szakítást, és a tanulságokat levonva, ép lélekkel kerüljek ki belőle, és továbblépjek, miután lezártam a múltat, ahelyett, hogy megrekednék benne.
És végül, de nem utolsó sorban, nem akarnám, hogy az exem, meg még páran a környezetemből, akik látják, hogy mit művelek, és nyilván pontosan tudnák, hogy milyen motivációból, szánalmasnak gondolják a viselkedésemet, még ha lenne is bennük annyi tapintat, hogy nem mondják a szemembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!