Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek?
Figyelt kérdés
Exem átvert.
Hozzájárult egy csaj is.
Akiről megtudtam , hogy az exéért odavan.
De direkt szivózásból ismerkedett az exemmel mikor együtt voltam még vele, majd mikor már nem.
Kifogok kezdeni az ő exével, mert neki fájna.
2015. aug. 4. 23:08
11/13 anonim válasza:
Mindenki megkapja amit megérdemel...
Nekem is volt ilyen, hogy a párommal szakítottunk egy lány miatt... Nagyon li voltam akadva arra a r..ancra. Írtam is neki, hogy ezt miért kellett neki csinálni stb. Majd összejöttek kb. 2-3 hétre de a párom mindig engem szeretett szóval újra felkeresett... a csaj teljesen ki volt (megérdemelte :D) pedig nem csináltam semmit vele.
Szóval én úgy vagyok vele, Isten úgyis megbünteti aki rosszat tett.
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó jó nagy hülye vagy hogy a lánynak írogatsz. Akit nem lehet vinni azt nem viszik. Megcsalásba nem a harmadik fél a hibás hanem az aki félrelép a kapcsolatban -.- Mérhetetlenül gáz a harmadik félnek írogatni.
13/13 anonim válasza:
Én nem tenném meg. Bár csak körülbelül értem, hogy mit próbáltál írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!