Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a múlt mit tegyek?
Első szerelmemmel tisztázatlan dolgok miatt szakítottunk. Nekem ő volt a mindenem de nem lett lezárva rendesen az ügy. Nagyon sok fájdalmat okozott és otthagyott, mégis sokszor eszembe jut és úgy érzem, még mindig kötődök hozzá valahogy, pedig nem akarok. És soha többé nem is akarom látni, ennek ellenére nem tudom kiverni a fejemből.
A mostani párom teljesen más és ő számomra az álom férfi. Őt szeretem és vele szeretném leélni az életem. A régi barátom nem kéne akkor sem, ha ő keresne.
Viszont valamiért mégis sokszor eszembe jut és olyankor nagyon fáj a dolog.
Mit tehetnék? A páromnak nem szeretném ezt elmondani, mert félreértené és azt nem akarom, ráadásul nem is segítene a dolgon. De mikor eszembe jut még mindig elszomorodok és nem csak picit, hanem eléggé fáj :( Pedig sosem akarnék már tőle semmit.
De annyira azért már nem fontos ez neked, hogy félretedd a büszkeséged miatta...
Mellesleg, ha facebook-on nem válaszol, akkor mi a garancia arra, hogy felvenné neked a telefont, vagy válaszolna az sms-re?
"miért tette azt, amit és hogy volt képes ekkora fájdalmat okozni nekem, ha elvileg szeretett." Ez pont ugyanazt jelenti amit írtam.
Egyszerű. Írsz neki egy sms-t amiben leírod ezt. Ha arra nem reagál akkor meg békén hagyod.
Továbbá, ezt csak egyedül fogod tudni lezárni magadban, az ő közreműködése semmit nem segítene.
Már nagyon sokszor félretettem miatta a büszkeségem, de nem akarok nevetséges lenni.
Tudom, hogy magamban tudnám lezárni, de jó lenne tudni a miérteket.
Szóval nagyon fontos lenne neked ezt tisztázni, mégis nevetségesnek éreznéd magad, ha tennél a tisztázás érdekében?
Ő nem fog tenni érte semmit, ez nyilvánvaló. Szóval vagy te teszel valami lépést, vagy hozol egy elhatározást magadban, és végleg elengeded az egész históriát. Vagy minden marad ugyanígy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!