Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyünk magunkat túl a múlton?
Kellemetlen megjegyzők kíméljenek, köszönöm.
Tudom nem szabad, nem egészséges a múlton/közelmúlton rágódni, mert már nincs, csak néha vannak a jelenre vonatkoztatva következményei. Rossz döntések, érzelmek vezérelte igazságtalanságok, hazugságok, kihasználtság, alárendelt szerepek, megbánások, stb.
Hogyan felejtsek, mi a legjobb módja annak, hogy tudatosítsam magamban a múlt már múlt, és ne ugorjon be mindig valami, hogy hogyan is kellett volna dolgokat okosan csinálni. Tudom, hogy leckéket kapunk az élettől, és azt meg kell tanulnunk, de néha túl drága árat fizetünk botlásainkért.
„És én az, értelmiségi „
Pont ma olvastam:
"Az, hogy valakiben mennyi tapintat,illem, megértés, finomság, önuralom, bölcsesség, tisztaság, alázat, önérzet, tisztánlátás, jóság, netán bölcs derű van, az nem egyetemi végzettségen múlik.
Az érettség kérdése."
Többet nem is kell magadról mondani, mert lelkileg szegényebb vagy, mint egy csak 8 általánost végzett idős paraszt bácsi, és üresebb mint a legkietlenebb sivatag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!