Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyünk magunkat túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maryjane89 kérdése:

Hogyan tegyünk magunkat túl a múlton?

Figyelt kérdés

Kellemetlen megjegyzők kíméljenek, köszönöm.

Tudom nem szabad, nem egészséges a múlton/közelmúlton rágódni, mert már nincs, csak néha vannak a jelenre vonatkoztatva következményei. Rossz döntések, érzelmek vezérelte igazságtalanságok, hazugságok, kihasználtság, alárendelt szerepek, megbánások, stb.

Hogyan felejtsek, mi a legjobb módja annak, hogy tudatosítsam magamban a múlt már múlt, és ne ugorjon be mindig valami, hogy hogyan is kellett volna dolgokat okosan csinálni. Tudom, hogy leckéket kapunk az élettől, és azt meg kell tanulnunk, de néha túl drága árat fizetünk botlásainkért.

2015. szept. 7. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Valaki az alávaló becstelenséget botlásnak hívja. Az ilyenek nem fogják magukat túltenni soha, mert gondoskodik a sors, hogy a cselekedeteik következménye soha ne merüljön feledésbe és mindig visszaköszön a cselekedetük.És míg boldog emberek kézen fogva a gyerekeikkel sétálnak, ő egyedül baktat, vagy max. egy utánfutóval, aki mellett fuldoklik.
2015. szept. 7. 17:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért bosszant az egész, mert lehet mindig olyan emberekkel találkozok, akik jól kibabráltak velem, de pl ők életükben nem éreztek bűntudatot, holott tényleges bűnöket követtek el.Vígan élük világukat, megbánás, bűntudat, bocsánatkérés nélkül. És én az, értelmiségi eszem magam folyton, mert soha nem tudtam kiállni magamért, ha jönnek azok a rohadt érzelmek, és elvisznek magukkal arra az útra, ahol megszűnik a józan ész.. és utólag meg b@aszhatom..
2015. szept. 7. 17:46
 3/6 Költőnő? ***** válasza:
sok elég durva szarságon keresztülmentem már, mire tényleg tanultam belőlük. Ma már nem bánom őket.
2015. szept. 7. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt kb. 2-3 év az életemben,mikor annyi minden, általam tragikusnak vélt dolog történt,hogy nem tudtam túllépni rajta egyszerűen.Így amikor valakivel beszéltem,mindig ugyanazokat a témákat hoztam fel,futottam a köröket rendesen,pörgettem ugyanazokat a képkockákat.Ezért új helyre költöztem,azt hittem az majd segít.Hát nem.Aztán megint egy új helyre,az se.Végül visszatértem az adott területre,de másik lakásba,és egy teljesen új életvitelt építettem fel.Új munka,új ismerősök,régiekkel megszakítottam mindent.Ugyanazon a helyen vagyok ahol rossz dolgok történtek velem,például 200m-rel odébb dolgoztam legutóbb,de már nem érdekel,ha eszembe is jut,nem vált ki belőlem érzelmet.Persze az idő múlása is sokat segített ezen.
2015. szept. 7. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:

„És én az, értelmiségi „

Pont ma olvastam:

"Az, hogy valakiben mennyi tapintat,illem, megértés, finomság, önuralom, bölcsesség, tisztaság, alázat, önérzet, tisztánlátás, jóság, netán bölcs derű van, az nem egyetemi végzettségen múlik.

Az érettség kérdése."

Többet nem is kell magadról mondani, mert lelkileg szegényebb vagy, mint egy csak 8 általánost végzett idős paraszt bácsi, és üresebb mint a legkietlenebb sivatag.

2015. szept. 7. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
2.válaszra,4-es vagyok : ugyanebben a cipőben voltam,nagyon kemény dolgot csinált egy-két ember,ami tényleg bűntett volt.Én is mindig attól féltem,hogy ha ugyanazon a helyen élünk,ami nem olyan nagy,majd mindig beléjük botlok-e ... És nem tudom miért,nem botlok egybe sem ,mivel megváltoztattam a körülöttem lévő közeget,ezáltal más a helyhez való viszonyom,és érdekes módon még utcán se botlok bele ilyenekbe :) Azt szokták mondani olyan körülötted a világ,ahogy te látod,és ez tényleg igaz.
2015. szept. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!