Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azzal vigasztalják a sikertelenül párkeresőket, hogy "majd jön valaki", meg "majd eljön a te időd", azok szerint jó a jövőben élni? Nem a mában kéne jól érezni magunkat?

Hogy is fogalmazzak... két lábbal és működő tettel könnyen mondom egy paraplégiás embernek, hogy majd hozzászokik és jobb lesz.
Én sose vigasztalok senkit úgy, hogy közben tisztában vagyok a ténnyel, hogy nem lesz jobb sose. Sokak szerint ez parasztság, az én szótáramban ez őszinteségként van definiálva. Gyűlölöm az olyan embereket, akik hamis reményt keltenek másokba, mert a remény a legerősebb motiválóerő és nincs annál undorítóbb, ha valakinek ezt a motivációját tönkre vágják pár közhelyes kifejezéssel.

Hát igen lehetnénk mindenkihez őszinték de akkor mindenki utálna minket :)
Az rosszabbul esne, ha azt mondanánk, hogy neked b**azdmeg??

Nem erről van szó.
A "majd eljön a te időd", az azt jelenti, hogy rendben lesz minden, ne aggódj a jövő miatt. Ez pont nem a jövőben élésről szól, hanem éppenséggel visszatérésre készteti a jövőben élőt a jelenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!