Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati hullámvölgy?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati hullámvölgy? Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a barátommal.Mindketten 21 évesek vagyunk.Eleinte nagyon nagy volt a szerelem és a vonzódás is,szerelem volt első látásra mindkettőnknél,nagyon jól működött minden ahogy az először lenni szokott.Aztán szép lassan egyre több lett a veszekedés,de kis apróságokon,semmiségeken veszünk össze,persze 5 perc után megbeszéljük.Volt egy időszak,amikor nem tudtunk sokáig szexelni,mert nőgyógyászati betegségem volt,ez eléggé rányomta a bélyegét a kapcsolatra,szerintem itt megtört valami kettőnk között,ami azóta sem az igazi.

Igazából nem mondom azt,hogy most minden rossz lenne,de valahogy nem az igazi.Pár hónapja úgy érzem/érezzük hogy hullámvölgyben vagyunk.Vannak kisebb viták köztünk,néha van szex,néha nincs,de inkább az a jellemző hogy nincs,mert keveset is vagyunk együtt,mindketten dolgozunk és tanulunk is párhuzamosan,stresszesek és fáradtak vagyunk.Van amikor egymás fejéhez vágjuk a dolgokat,hogy "én ezt meg ezt utálom benned",meg látom rajta hogy ő se olyan már mint amilyen volt,nem keres már úgy,nem ír sms-t stb.

Sokat szoktunk beszélgetni.Szeretjük egymást ezt biztos,komoly terveink vannak,amikor van szex akkor nagyon jó,szeretünk együtt lenni,csak most egy hullámvölgybe vagyunk.

Igazából az lenne a kérdésem,hogy szerintetek tegyek/tegyünk valamit annak érdekében hogy ez változzon?Vagy majd alakul magától?Én hajlamos vagyok mindent túl gondolni sajnos...

Úgy érzem,hogy egy kis romantika,szenvedély,tűz kellene a kapcsolatba hogy minden újra tökéletes legyen..na de ezt hogy érjük el?Közös program?

2015. jún. 14. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Most még menthető. Mindketten belefáradtatok a harcokba, és ez lehetett most a jellemző. Egyedül kevés vagy megmenteni, ő is kell hozzá. Közös program szerintem kötelező, nem a minél több a lényeg, hanem az, hogy kettőtökről szóljon. Menjetek vissza azokra a helyekre, ahol először voltatok például. Vagy legyenek új célok, esti séták, stb.

Miket mond? Mit utál benned? Nem lehet, hogy valaki képbe került?

2015. jún. 14. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenhez két ember kell.Fontos,hogy ő is akarja menteni a menthetőt,különben nincs értelme az egésznek.
2015. jún. 14. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Üljetek le beszélgetni. Fontos, hogy tudja te hogy érzel és te is tudd ő hogy érez. Ha mindketten tenni akartok, akkor nagy baj nem lehet.

Menjetek el újra randizni, mint régen, töltsetek együtt több élménydús időt!

2015. jún. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!