Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati hullámvölgy? Mit tegyünk?
3 éve vagyunk együtt a barátommal.Mindketten 21 évesek vagyunk.Eleinte nagyon nagy volt a szerelem és a vonzódás is,szerelem volt első látásra mindkettőnknél,nagyon jól működött minden ahogy az először lenni szokott.Aztán szép lassan egyre több lett a veszekedés,de kis apróságokon,semmiségeken veszünk össze,persze 5 perc után megbeszéljük.Volt egy időszak,amikor nem tudtunk sokáig szexelni,mert nőgyógyászati betegségem volt,ez eléggé rányomta a bélyegét a kapcsolatra,szerintem itt megtört valami kettőnk között,ami azóta sem az igazi.
Igazából nem mondom azt,hogy most minden rossz lenne,de valahogy nem az igazi.Pár hónapja úgy érzem/érezzük hogy hullámvölgyben vagyunk.Vannak kisebb viták köztünk,néha van szex,néha nincs,de inkább az a jellemző hogy nincs,mert keveset is vagyunk együtt,mindketten dolgozunk és tanulunk is párhuzamosan,stresszesek és fáradtak vagyunk.Van amikor egymás fejéhez vágjuk a dolgokat,hogy "én ezt meg ezt utálom benned",meg látom rajta hogy ő se olyan már mint amilyen volt,nem keres már úgy,nem ír sms-t stb.
Sokat szoktunk beszélgetni.Szeretjük egymást ezt biztos,komoly terveink vannak,amikor van szex akkor nagyon jó,szeretünk együtt lenni,csak most egy hullámvölgybe vagyunk.
Igazából az lenne a kérdésem,hogy szerintetek tegyek/tegyünk valamit annak érdekében hogy ez változzon?Vagy majd alakul magától?Én hajlamos vagyok mindent túl gondolni sajnos...
Úgy érzem,hogy egy kis romantika,szenvedély,tűz kellene a kapcsolatba hogy minden újra tökéletes legyen..na de ezt hogy érjük el?Közös program?
Most még menthető. Mindketten belefáradtatok a harcokba, és ez lehetett most a jellemző. Egyedül kevés vagy megmenteni, ő is kell hozzá. Közös program szerintem kötelező, nem a minél több a lényeg, hanem az, hogy kettőtökről szóljon. Menjetek vissza azokra a helyekre, ahol először voltatok például. Vagy legyenek új célok, esti séták, stb.
Miket mond? Mit utál benned? Nem lehet, hogy valaki képbe került?
Üljetek le beszélgetni. Fontos, hogy tudja te hogy érzel és te is tudd ő hogy érez. Ha mindketten tenni akartok, akkor nagy baj nem lehet.
Menjetek el újra randizni, mint régen, töltsetek együtt több élménydús időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!