Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem vagyok képes túltenni magam a múltján?
Az a problémám, hogy amíg nem tudtam semmitse a múltjáról addig boldog voltam és szerencsésnek éreztem magam. Így a későbbiekben kiderült ez meg az és nem azért mert érdekelt, hanem mindig kérdezgetett engem meg faggatott és néha elszólta magát és akkor már rákérdezek..
Utóbbi 2 hónapban meg állandóan ezen kattog az agyam és emésztem magam, hogy megértsem miért volt ez neki jó és nem bírom elengedni.. Hiába, hogy teljesen más és tudom, hogy szeret és nem tenne semmi rosszat, de már nemtudom, hogy mit érzek valójában.. :(
22f
"Nem az van hatással a jelenre, amit a múltban tettél, hanem amit a jelenben teszel, az teszi jóvá a múltat és változtatja meg a jövőt."
Ha nem tudod elfogadni a múltjával együtt, akkor nem érdemled meg. :)
A múlt, az elmúlt. Most a JELENBEN ÉLÜNK!
A múlton változtatni már nem lehet, a jelenen viszont igen.
Ha nem vagy képes a jelenben élni, elfogadni azt a múltat, ami hozzá tartozik, de már változtatni nem tudsz rajta, akkor ennek a kapcsolatnak így nincs értelme.
Egyébként is, mit kattogsz te a másik múltján? Nem a te múltad, nem te élted át. Ha ő képes volt túllépni azon, akkor neked nincs jogod ezen rágódni és aggódni, meg kattogni! Az a múlt, nem a te múltad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!