Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvált férfi a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfi a barátom. Imádjuk egymást, nem akarom elveszíteni, de ennek ellenére a múltján nem tudom túltenni magam. Akinek elvált a párja, hogyan tette túl magát azon, h nem ô az elsô számára akivel összeköti az életét? Ezt hogy lehet elviselni?

Figyelt kérdés
Én 21, ô 34 éves.
2009. szept. 1. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy elég értelmetlen kérdés. Csak nem várhatod el tőle h 34 éves létére te legyél neki az első!
2009. szept. 1. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom is elvált, gyereke is van akit ő nevel!Nekem eleinte furcsa dolog volt, mondjuk mi az elején úgy indítottunk hogy tőviről hegyire megbeszéltük a dolgot!Féltem a gyerektől is hogy mit fog hozzám szólni, de mára már megnyugodtan, a kislánnyal is nagyon jó viszonyt alakítottunk ki.Szeretem mindkettőjüket, és ők is viszont szeretnek engem!És ami nyugtat, h az hogy elvált és gyereke van nem befolyásolja őt hogy velem is családot alapítson!

20/L

2009. szept. 1. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
korodban hozzádillőt keress inkább, ésakkor nincsenek ilyen gondok.
2009. szept. 1. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt nézd meg, hogy miért váltak el! Ha a nő hibájából történt a válás (megcsalás stb.) akkor nem hiszem, hogy aggódni kellene. Ha viszont a párod miatt, akkor felmerülhet az, hogy téged is otthagy (persze ez az októl is függ).
2009. szept. 1. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a múltját nem tudod elfogadni, akkor a pasit nem tudod elfogadni úgy önmagában. Ez alapján akkor nem is szereted, hanem csak birtokolni akarod.
2009. szept. 1. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el,ki vagy te, hogy a párodnak veled kellett volna először összekötni az életét?

Ahelyett,hogy örülnél annak,hogy találkoztatok,együtt vagytok,ilyen hülyeségeken agyalsz.Az életed,mint mindenkié véget fog egy napon érni.Nem lehet természetes,mindennapos dolgokon morfondírozni.Tessék teljes egészében örülni a jónak.Kismillió ember él ezerszer rosszabbul.

2009. szept. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!