Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfi a barátom. Imádjuk egymást, nem akarom elveszíteni, de ennek ellenére a múltján nem tudom túltenni magam. Akinek elvált a párja, hogyan tette túl magát azon, h nem ô az elsô számára akivel összeköti az életét? Ezt hogy lehet elviselni?
Szia!
Az én párom is elvált, gyereke is van akit ő nevel!Nekem eleinte furcsa dolog volt, mondjuk mi az elején úgy indítottunk hogy tőviről hegyire megbeszéltük a dolgot!Féltem a gyerektől is hogy mit fog hozzám szólni, de mára már megnyugodtan, a kislánnyal is nagyon jó viszonyt alakítottunk ki.Szeretem mindkettőjüket, és ők is viszont szeretnek engem!És ami nyugtat, h az hogy elvált és gyereke van nem befolyásolja őt hogy velem is családot alapítson!
20/L
Gondolkodj el,ki vagy te, hogy a párodnak veled kellett volna először összekötni az életét?
Ahelyett,hogy örülnél annak,hogy találkoztatok,együtt vagytok,ilyen hülyeségeken agyalsz.Az életed,mint mindenkié véget fog egy napon érni.Nem lehet természetes,mindennapos dolgokon morfondírozni.Tessék teljes egészében örülni a jónak.Kismillió ember él ezerszer rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!