Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a múlt mit tegyek?
Első szerelmemmel tisztázatlan dolgok miatt szakítottunk. Nekem ő volt a mindenem de nem lett lezárva rendesen az ügy. Nagyon sok fájdalmat okozott és otthagyott, mégis sokszor eszembe jut és úgy érzem, még mindig kötődök hozzá valahogy, pedig nem akarok. És soha többé nem is akarom látni, ennek ellenére nem tudom kiverni a fejemből.
A mostani párom teljesen más és ő számomra az álom férfi. Őt szeretem és vele szeretném leélni az életem. A régi barátom nem kéne akkor sem, ha ő keresne.
Viszont valamiért mégis sokszor eszembe jut és olyankor nagyon fáj a dolog.
Mit tehetnék? A páromnak nem szeretném ezt elmondani, mert félreértené és azt nem akarom, ráadásul nem is segítene a dolgon. De mikor eszembe jut még mindig elszomorodok és nem csak picit, hanem eléggé fáj :( Pedig sosem akarnék már tőle semmit.
Szavaidból úgy tűnik, hogy csak azért akarnál vele beszélni, hogy az orra alá dörgöld a múltat és a pofájába vágd a szart. Minden kapcsolat két emberen múlik, te pedig úgy látszik csak őt hibáztatod.
Majd ő elrendezi magában azt, hogy miben és hogyan hibázott, nincs szükség arra, hogy még te is azzal kínozd, mennyire szereted az új párod.
Szerinted hogyan használt volna ki? Ezt nem értem.
Nem ismered a történetet és azt nem is szeretném ide kiírni.
Nem akarok semmit a pofájába dörgölni, egyszerűen szeretném megtudni, miért tette azt, amit és hogy volt képes ekkora fájdalmat okozni nekem, ha elvileg szeretett. Csak szeretném vele megbeszélni őszintén, ami történt, hogy le tudjam zárni magamban és csak a barátomra koncentrálhassak.
A mostani barátomnak gondolom nem jó ötlet ezt elmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!