Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nincs hangja és rekedtesen beszél az azt jelenti, hogy múlt éjszaka orálisanelégített ki vkit?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 22:00
1/11 anonim 

válasza:

Jelentheti azt is, hogy megfázott.
3/11 A kérdező kommentje:
Fiúként egyszer ment el a hangom az is vírusos nyirokcsomó duzzanat miatt. Tehát ezért gondoltam, mivel a nőknél gyakoribb, hogy elmegy a hangjuk.
2015. okt. 1. 22:06
5/11 anonim 

válasza:

...És ha köhög valami slejmot, akkor az ondót krákogja fel?
6/11 anonim 

válasza:

Nekem te gyanus vagy. tuti nem szoptal bret?? O.o
7/11 anonim 

válasza:

Írtál már a jezuskanak a karácsonyi ajándékoddal kapcsolatban? Meg a Télapónak..
8/11 Fish1 

válasza:

Hát ezen a kérdésen jót röhögtem... :)
Ha egyáltalán nincs hangja, az azt jelenti, hogy leharapta és a torkán akadt...
9/11 anonim 

válasza:

Persze, azt jelenti, hogy legalább három félméteres afro-amerikai kárót kapott torokra heréstül tegnap este krákogva, hányással küszködve és köpködve, lefolyt szemfestékkel.
Vagy csak megfázott kicsit, te ostoba fasz.
10/11 anonim 

válasza:

:DDDD Remélem, nem én ihlettem a kérdést, mert szerda reggel óta gyönyörűen rekedt hangom van, de sajnos a feltételezéssel ellentétben jó ideje nem volt részem semmi szexuális élményben, viszont torok- és arcüreggyulladásom van jelenleg. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!