Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nincs igazam, mit lehetne csinálni?
de ez a saját hülyeséged, hiába akarod rá kivetíteni, vagy őt hibáztatni...1 éve semmi, ez a fejedben él, ez a te hülyeséged, NEKED kellene tenned ez ellen...
23F
Végig olvastam az egészet és meglehetősen zavaros a történet, sokszor ellentmondásosan írsz, vagy meséled el..akár egy mondaton belül pl. Nem voltam a házuknál soha, aztán csak egyszer voltam ott...és több ilyen is van..számomra ez ijesztő.. neked segítségre lenne szükséged!
Az utolsó írásod, hogy egy év eltelt... jézusom!Nem vagy normális..engedd el ezt az egészet! Ezzel saját magad hergeled, és teszed tönkre..
Keress valami elfoglaltságot, ismerkedj előtted az élet.
Meddig akarsz ezen siránkozni??
Gondolom 0-24-ben ezen siránkozol, mint fentebb is írtam..saját magad teszed tönkre!!Annyi téma van!!!Sok lány!! HAJRÁ
-múlton nem rágódunk, csak előre!
Felmerül a gyanú, hogy néha többet gondolsz ebbe az egészbe , vagy esetleg hozzá teszel? Ezzel saját magad akarod nyugtatni, de csak ártasz vele.
Ne foglalkozz vele azzal se, hogy Ò mint csinál.Magaddal foglalkozz és a megoldást keresd, hogy ebből kimássz, de.nyilván könnybb siránkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!