Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire zavaró, ha ugyanaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire zavaró, ha ugyanazt akarom csinálni, mint a párom?

Figyelt kérdés

Én gazdaságin vagyok, ő orvos (régen orvosira akartam menni). Gáz, ha átmegyek, részben a párom miatt, és mert látom, mennyivel jobb, az orvosira?

Fogorvosi egyébként :)

2015. nov. 23. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mégis hogyan mennél át? Van annyi pénzed?

Remélem nem vele akarod finanszíroztatni a "karriered".

2015. nov. 23. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Meglenne hozzá a pontom, csak biológia emeltem nincs még, azt meg tudom csinálni. Nem, neki nincs is önálló keresete, még tanul.
2015. nov. 23. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt tanuld, amit akarsz, de csak magad miatt, ne miatta, kontárokra egy szakmának sincs szüksége.
2015. nov. 23. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Mázlista. Nekem nem lenne ingyenes, ha meglenne a pontom, akkor se, mert Orbánék röghöz kötöttek.
2015. nov. 23. 11:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Attól félek, úgy fogja érezni, hogy rátelepszem és elhagy emiatt valakiért, aki eleve fogorvosira jelentkezett elsőként.

De így meg attól félek, találkozik az egyetemen egy fogorvostanhallgatóval, és kavarni kezd vele.

Bonyolult.

2015. nov. 23. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne emiatt menj. Jó fogorvos lennél? El tudod képzelni magad abban a szakmában? Vagy csak féltékenység miatt akarsz oda járni, hogy szemmel tartsd a párod?
2015. nov. 23. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Anyám borogass!

Tehát azért mennél oda, hogy nehogy megcsaljon, de félsz, hogy ezért elhagy...

Ha nem szeret igazán, így-is úgy-is elhagy.

De szerintem nem érezni azt, hogy rátelepszel. Szerintem sok mindent leegyszerűsít, ha egy pár ugyanazt tanulja. Én is ismerek egy fogorvos párt, sőt a lány apja is fogorvos, más kérdés, hogy a csaj még egy fogat sem mer kihúzni, az asszisztense csinálja helyette...

2015. nov. 23. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
"más kérdés, hogy a csaj még egy fogat sem mer kihúzni, az asszisztense csinálja helyette..." - Oda se mennék fogászatra... :-)
2015. nov. 23. 12:35
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Egy csomó ember változtatja meg a véleményét az egyetemmel kapcsolatban, szerintem ezen nem akadna ő se fent. Látod, hogy mit tanul, érdekel, és szeretnéd azt tudni, szerintem nem gáz.
2015. nov. 23. 14:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Attól félek, úgy érezné, rá akarok telepedni. Ez aggaszt. :(
2015. nov. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!