Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nincs igazam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nincs igazam, mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Chaten megismerkedtem egy lánnyal, 2013 augusztusában!!!!. Tehát nem most, sajnos sohasem volt barátnőm soha egyszersem, barátaim sincsenek semmi, magányos vagyok emelett szonrogó és félénk de midn1. Aztán gondoltam ugyse fogok sokáig bezsélgetni mivel csak chates, de nem így lett, érdekes módon ő az első az életeben , akivel máig tartjuk/tartottuk a kpcsolotot tehát 2 és fél éve!!. Ezen idő alatt mivel neki is lelki porblémái vannak jól megérttük egymást volt egy időszak amikor napi 10 órát bezsélgettünk és mindennp. Ez azért nem lehet véletlen és én megszerettem, Ez idő alatt, vettem küldtem neki ajándékokat is stb, postán, aminek neki tetszett fel is tette a facebookjára, küldtem magamról isképeket kevdeltük szerettük egymást. Viszont!! 2 és fél év alatt SOHA és méegygszer mondom soha nem küldött magáról képkete sőt facebookján sincs fent képe, egyet küldött azt is nagy 1 éves könyörgés után, de azon se látszik jól, ugy gondolom, mivel vettem neki ajándékokat is , meg minden, én is küldtem magamról és sőt ! várjatok, 1 év után kértemtőle hogy küldön képet, szépen türlemes voltam mszép lassanépítettük fel midnet Viszont képet magáról soha nem akarat küldeni, kérdeztem tőle sokszor hogy miért nem, erre mindig azt felejte mert utálja magát, mondtam neki nekem nem fontos a külső csak szeretnémtudni kivel bezsélgetek de soh nem küldött, aztán kértem tőle mivel nem lakik messze tőlem kb. 45 percre hogy találkozzunk akár egy pár percre, azt sem, kérdztem hogy miért nem ősem tudta megmondani. 2 és fél év alatt csak írásban bezséltünk illetve telon, de sosme küld magáról képet és nem akar tallálkozni. Mindig kéredezm tőle hogy miért nem haragos lesz és most oda jutuuunk hogy ezért, megszakította ez a "bartáságot" letiltott stb. Sőt a facebookja is mindig fullra le volt titkosítva de a legközelebbi barátainak is furcsa mert 4 ember van igy közeli barátja ahogy néztem a facebookját, annaka 4-nek is le vn titkosítva se kép se semmi. De midn1 ez engem nem érdekel. csak az hogy szerintetek én türlmes voltam vele, sőt,,, 1 év után kedztünk telon is bezsélgetni 1 év után kértem tőle képet, és nem és annak ellenére hogy ekevdesekvoltunk egymáshoz stb, nem bánottam meg őt nem modntam rá egy rossz szót sem. Letilott azért mert kértem tőle ha már 2 és fél éve lassan 3 bezsélgetünk küldjön magáról képet vagy találkozzunk, pláne ugy hoyg ajándékokat is adtam neki és rengetek segítettem már neki. Számomra ez értetlen. És soem voltamilyne, de olyan érzés fogott el hogy ezt ki kéne nyomoznom hogy mégis ki ő?? Kivel tölöttem el ennyi időt stb. mert ez tényleg nonszensz.
2016. jan. 12. 08:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Mivel nem ismerjük egymást, hoygan félne őlem? Mond már el. Nyugodt csendes srác, vagyok egy hangyának nem ártok, mindösszesen, csak látni akaraom, akár egy kézfogás vele akármi. Ez oylan angy kérés? Ha már anno eflogadta az ajánékokat? Akkor miért volt rám kiváncsi? Miért nem küldte visza egyből? Hogy neki nem kell. mert ugyse akar velem soha találkozni?? Nem avgyok beteg egyszerűen utálom aki háltálan amásikkal.
2016. júl. 18. 18:06
 42/154 anonim ***** válasza:

Jobb egy busz utàn futni aki téged sosem vesz fel. Mint keresni valakit, akit esetleg még érdekelnél is bàr egy ilyen lelki roncs mint akinek titulàlod magad...Nos baràtaid azért nincsennek mert nem vagy nyitott l

ràjuk. A làny ide irt hogy mennyire gàz amit teszel vedd észre magad!!

2016. júl. 18. 18:14
 43/154 A kérdező kommentje:
Az a lány ideírt, igen. de engem cukkol.. azóta mrá számtalanszor rám írt, ő is irogat az ismerőseimnek, és ha megkérdezem tőle miért? csak annyit mond ha én csinálhatom amit én nem csinálok, akkor ő is.. Végeredményben egyformán hibásak vagyunk. És már ennek az egésznek vége lehetne ha egyszer látnám őt, de ugy látszik élvezi... Nem száll el rólam a legközelebbi barátaimnak irogat rá.. És felőlem érdkelődik..
2016. júl. 18. 18:20
 44/154 anonim ***** válasza:

Hát az alapján, amit leírtál, én már rettegnék tőled. Engem is üldözött a szerelmével, majd egy ideig csak az érdeklődésével egy kedves csendes hangyának se ártana srác, hát kiborító volt.

Amúgy meg nem érted meg, hogy az emberek változnak, a véleményük változik? Miért hajtod, hogyha eddig kíváncsi volt rád, most is kötelező neki? Az emberek nem így működnek. Akkor azért fogadta el az ajándékot, mert érdekelted. Ez már nem így van. Ajándékot meg nem adunk vissza. Kivéve, ha visszakérik, akkor visszaadjuk, ha még megvan és lehetséges. Pl ha kapok egy drága tortát a szülinapomra 10k-ért vagy egy üveg drága vodkát és elfogy, akkor már nem fogom visszaadni, úgy hogy veszek én is / kifizetem, mert én amúgy nem vettem volna meg, tehát gyakorlatilag lehúz... De ha mittudomén, plüssállat vagy tablet, azt vissza lehet kérni, ha neked ettől jobb. Bár nem illik.. De persze, kérd. De visszaadni sem illik. szóval nem tudom, mit vársz.

Ez már elmúlt, HAGYD BÉKÉN KÉRLEK. Ha állítod, hogy ő is zaklat, akkor szärd le, ne foglalkozz vele, ignoráld, töröld mindenhonnan, és felejtsd el. Ja, ez akkor is működik, ha ő nem zaklat. Lépj túl rajta.

2016. júl. 18. 23:18
 45/154 A kérdező kommentje:
utolsó: tudod MIt? Majd elfelejtem ha visszadja a 70 ezremből 40et- kész. Nem kellett volna elfogadnia. ÉS én meg nem vagyok hü@e hogy oylannak adok aki nem kiváncsi rám? Idegn az idők változnak, de a abártásg megmarad, ha ő tényleg barátnak tekintett, írta is. akkor személyesen is lehetett volna. Én elfelejtem őt de akkor adja vissza. Az oylan nem érdmeli meg aki amásikkal kezed sem fog. ráaádsul, őaz én barátimmal bezsélget, mert nicnsenek abártai akikkel én személyes kapcsolaot ápolok, vagy ápoltam. Az a baj ő bármit megtehet én meg semmit. AMikor ő hivogatottmeg zaklatott, áhhh az tök mdin1,, de ha letilt engem, csak ugy, amugy meg azért, mert ügye nem vettem magamnak, tengeri malacot :D . Ezért veszett össze velem, amúgy is, és csak úgy elkezd megunni avgy nem tudom,, de ez akkor se mentség. örült az ajándéknak az anyja is és ő is.. Jószívvel adtam neki. Jószívvel elvárható az is hogy, legalább egyszer látnám. Ha fél akkor mittdumén szüleivel, vagy akár 5 emberrel vagy akivel akar. tehát ha fél nem kell egyedül lennie. Sőt,, ha fél akkor képet is küldhetne, annyival is megeldenék csak lássam. Ha küld képet magáról, ami 5 máosdperc lenne az okostelefonon, csinál egy jó szelfiet vagy akármit, és már rég vége lehetne ennek az egésznek, de nincs fent képe, semmije.. Érthető hogy amásik addig nem tud túllépni ezen. Senki se olyan, hogy küld, egy olyan idegennek pénzt meg midnent, hogy csak a betűit látta és mintha egy robottal vagy nem tudom kivel bezsélt volna. Fantom. Erre már azt lehet mondani.. Eddig azt se csináltam, azt hogy elmegyek oda kifigyelni, de rengetszer előfordult ilyen gondolat, mert egyszerűen az ember,, elvárható ha amásikkal hosszab távon beszélget,, hogy egy képpel legalább, legyen.. Miden lánynak van érdkes sőt szinte mindenkinek. Róla egyse.. vagyis felvetődik az a kérdés is hogy lány-e??.. Mivel chat.hun ismerkedtem meg vele, ügye. ÉS ott meg sok a kamu ami köztudott. 1 év után kérdeztem meg tőle, nem küldesz e magadról egy fotót 1 év után.. Türelmes voltam. Ki tud várni 1 évig?? Akivel beszélget de közben nem látja nem halja csak a betűit?. Előtte nem voltam beteg,,viszont ez engem tényleg megbetegitett teljesen. Álmomban sem gondoltam volna, hogy amikor vettem neki az első ajándékot is,, mindig azt mondtam ennek biztosan örülni fog és stb... örült is. De álmomban sem gondoltam volna, amikor türelmesek voltunk egymához,, hoyg azért valakinek miért kell megszakítani a kapcsolatot csak úgy amikor még egy esély sem volt a másik iránt? Nem azt akartam hogy járjon, hanem haverkodjon. Én sosem kötöttünk megállapodást hogy netes barát. Mindig kifogásokkal jött, . Akkormiért ezt kelett volna mondania: Visszaküldöm neked az ajándékokat, mert én nem aakarok tőled, semmit az irkálásáoknál,, és nemakarok soha élőben talizni vele ne haragudj. De nem ezt mondta hanem azt hogy: majd meglátjuk, előre tudod nem akarok igérni semmit, de majd még visszatérünk rá.:). Meg majd ha talizunk rózsaszínbe megyek majd,. meg ilyeneket mondott. Én peidg ugy gondolom szép türlemesen, csak vártam és vártam,, majd megimsekrdtem másvalakivel, akikkel személyes kapcsolatot is kialakitottam, de megint én koppantam. Mert rárit azokra, mintha féltékeny lenne. és őket is kezdem elveszíteni.. Tehát ez az egész átváltott, gyülöletbe.. Amit itt leirt a lány , az nem igaz 80 százaléka.. .. elvan rendesen tulozva.. de ilyesmiket ír a barátimra is... AKik persze hogy jobban hisznek egy lánynak mint egy fiúnak.. És mivel ő nem barátkozik mert nem tud, ezért a más barátját veszi el. Vagyis az enyémeket. ÉS bármit csinálok, most épiettem ki az 1 éves kpacsolatomat valakivel,, és őt is "elvette" tőlem. Az a másikkal, taliztam, sokat... Ő rá is költöttem pénzt,, de facebookon ráírt,, azóta beszélgetnek.. És most csak ugy a másik annyit mondott hagyam őt. , mert ő vele barátkozik.. Persze ezt nem lehet lenyelni.. Mindig megátkozom azt anapot, hogy ennyire nem kelett volna megbíznom chates emberekben. De ő hivogatott, ő kérte el a számomat,, ő mondta hogy szivesen beszélget és ne hagyjam őt cserbe. és akkor most ez van... Most nyeljem le azt is? Hogy a barátaimra is ráirogat és stb??
2016. júl. 19. 07:09
 46/154 anonim ***** válasza:

hány lyukas kört akarsz még futni???

hány év után lesz eleged ebből a hülyeségből?

eddig is rengeteg időd ráment és még pénzed is...mennyit akarsz még érte áldozni? sírsz, hogy mennyit költöttél rá, meg mennyi időd elvette, de futod továbbra is a lyukas köröket...megéri ez neked? ezt az időt soha nem kapod vissza! és ezt nem ő veszi el tőled, hanem te veszed el saját magadtól!

23F

2016. júl. 19. 07:52
 47/154 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ebben igazad van, de nekem már úgyismidnegy ha erre rámentek a legszebb éveim, 20 21 éves koorm legfőképpen, akkor minek kellett hitegetni amásikat? Én sem lettm volna trülmes, és hü@e sem vagyok, hogy erre rááldoztam volna. He megmutatom brkinek a mi bezsélgetséenket ráfog bárki jönni hogy miért vagyok ilyen. Neki peidg az kelett volna hogy ő csak bezsélget de nem ismerkedik, viszont ezt soha nem mondta.
2016. júl. 19. 08:38
 48/154 anonim ***** válasza:
100%

szerinted bárkit érdekelni fog ez a téma?

te vagy a megszállottja! tönkreteszed magad és amire odajutsz senkinek nem fogsz kelleni...

nem feltétlen a 20-21 éves kor a legszebb éveid...még simán lehetnek sokkal szebbek, ha teszel érte és nem egy ilyen hülyeségen akadsz fenn...

de a te életed...csak nehogy 50 évesen gyere rá, hogy mennyi időt csesztél el...

23F

2016. júl. 19. 08:43
 49/154 A kérdező kommentje:
Amugy meg nemrég tudtam meg tegnap, hogy mást befogadott és amikor én tavaly könyörgtem neki a talival kapcsolatban, ő másnak könyörgött,, a lényeg annyi , más netessel találkozott. és együtt voltak fél évig. és 1 év után találkoztak, mert neki volt kocsija, és a lány csak kocsival akart menni, állandóan. Bárhová.. És neki sírt, folyton. hogy ide meg oda vigye el. Ezt nekem mesélte el aza valaki tegnap.. És ez a legangyobb szemség amikor megtudtam.. Aki nála 20 évvedl idősebb befogadta igy fél évig együtt votak, együtt mentek piknikezni és stb. És aztán már megutálták egymást.. De ő midnet elmondott erről a lányról. De amikor ezt megtuudtam tegnap majdnem elszédültem, ő másnak hisztizet kére kisérje el, én meg 20 percre lakik, tőlem és én segiettem volna neki.. Ilyne megaláztatásban soha nem volt eddig részem... Akkor már jobb a halál.
2016. júl. 19. 08:44
 50/154 anonim ***** válasza:

és akkor ez a valaki miért nem mutatott képet?

23F

2016. júl. 19. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!