Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nincs igazam, mit lehetne csinálni?
Jaj.. miért lett ez a kérdés kiemelve. ? De az uccso kérdésre válaszolva, már rég tulléptem rajta, és visszamentem egy depresszio fázisba, azt nem értettem meg anno minek beszélgetett velem hogyha autopályán 10 percre lakik tolem ,és egy fantom? Lemértem am. Más srác, vagy csaj mindenki cyak ugy beszélget a másikkal ha lát rola képet.
Am. Ez a lány , mai napig nem állt le azzal hogy ne irkáljon az ismeröseimnek elmentem egy jogészhoz és megtettem a kellö lépéseket, miért nem tud magának barátokst szerezni? Miért az kell neki aki az én ismim? Ugyanugy betegség és zaklatás.
De amugy ö is halálra rémitett, én nem vok az a srác , hogy egybol a sz..x stb cyajozos tipus. Én barátkozni akartam vele amikor egyszer éjszaka felhivott és én nem mettem vele beszélgetni, mondta miért nemű ?legalább szociálodsz. Nem én bátoritattam öt. Találkozni sem mertem volna vele 2 évig. Mert epilrpsziás voltam amit irtam,és
Mindig is félek mai napig az emberektol. Szoringo vok. Rlgen jártam orvoshoz is. Ezért nekem olyan lány kell aki introvertált ember és stb. Ö ilyen volt söt. Tehát nxilcán megértettem öt meg ö is engem, mégis én játtem ki belöle rosszul,miért öt kedvelem meg skinek képe sincs? Mai napig nem jöttem rá,miért nem hagytam neten békén? Miért sirt itánam , miért ir ismerösrimnek? Egymásrol nem tudunk leszakadni, neki 5-percébe telne az, hpgy kiir egy ilyen kérdést hogy szerrtne barátkozni, erre mert én igy találtam rgy embert, akival sokat taliztam. És ö rá ráirt anno és mai napig beszélgetnek. Pont azzal akivel szemülyes kapcsolatot ápolok. Pont azzal. És én ezt nem értem,nem én szoruüok orvoshoz, de lehet mert beteggé tett megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!