Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nincs igazam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nincs igazam, mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Chaten megismerkedtem egy lánnyal, 2013 augusztusában!!!!. Tehát nem most, sajnos sohasem volt barátnőm soha egyszersem, barátaim sincsenek semmi, magányos vagyok emelett szonrogó és félénk de midn1. Aztán gondoltam ugyse fogok sokáig bezsélgetni mivel csak chates, de nem így lett, érdekes módon ő az első az életeben , akivel máig tartjuk/tartottuk a kpcsolotot tehát 2 és fél éve!!. Ezen idő alatt mivel neki is lelki porblémái vannak jól megérttük egymást volt egy időszak amikor napi 10 órát bezsélgettünk és mindennp. Ez azért nem lehet véletlen és én megszerettem, Ez idő alatt, vettem küldtem neki ajándékokat is stb, postán, aminek neki tetszett fel is tette a facebookjára, küldtem magamról isképeket kevdeltük szerettük egymást. Viszont!! 2 és fél év alatt SOHA és méegygszer mondom soha nem küldött magáról képkete sőt facebookján sincs fent képe, egyet küldött azt is nagy 1 éves könyörgés után, de azon se látszik jól, ugy gondolom, mivel vettem neki ajándékokat is , meg minden, én is küldtem magamról és sőt ! várjatok, 1 év után kértemtőle hogy küldön képet, szépen türlemes voltam mszép lassanépítettük fel midnet Viszont képet magáról soha nem akarat küldeni, kérdeztem tőle sokszor hogy miért nem, erre mindig azt felejte mert utálja magát, mondtam neki nekem nem fontos a külső csak szeretnémtudni kivel bezsélgetek de soh nem küldött, aztán kértem tőle mivel nem lakik messze tőlem kb. 45 percre hogy találkozzunk akár egy pár percre, azt sem, kérdztem hogy miért nem ősem tudta megmondani. 2 és fél év alatt csak írásban bezséltünk illetve telon, de sosme küld magáról képet és nem akar tallálkozni. Mindig kéredezm tőle hogy miért nem haragos lesz és most oda jutuuunk hogy ezért, megszakította ez a "bartáságot" letiltott stb. Sőt a facebookja is mindig fullra le volt titkosítva de a legközelebbi barátainak is furcsa mert 4 ember van igy közeli barátja ahogy néztem a facebookját, annaka 4-nek is le vn titkosítva se kép se semmi. De midn1 ez engem nem érdekel. csak az hogy szerintetek én türlmes voltam vele, sőt,,, 1 év után kedztünk telon is bezsélgetni 1 év után kértem tőle képet, és nem és annak ellenére hogy ekevdesekvoltunk egymáshoz stb, nem bánottam meg őt nem modntam rá egy rossz szót sem. Letilott azért mert kértem tőle ha már 2 és fél éve lassan 3 bezsélgetünk küldjön magáról képet vagy találkozzunk, pláne ugy hoyg ajándékokat is adtam neki és rengetek segítettem már neki. Számomra ez értetlen. És soem voltamilyne, de olyan érzés fogott el hogy ezt ki kéne nyomoznom hogy mégis ki ő?? Kivel tölöttem el ennyi időt stb. mert ez tényleg nonszensz.
2016. jan. 12. 08:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/154 A kérdező kommentje:
Találkozni sem akarok már vele csak egy képet.:D Tényleg hihetetlen, ki van még így vele?? rajtam kívűl hogy olyannal bezsélgetett hosszu éveken akiről hangján és irássán kívűl egy képet sem látott? Anyukájával beszéltem, ő pedig azt mondta , ha nem akar nem küld, akt képet akarok biztos, persze mert én olyan vagyok. Egy képet csak ahol látszik az arca legalább. De felőlem ellehet huzni ezt még vagy 5 évig :D
2016. jún. 24. 02:58
 32/154 A kérdező kommentje:
Azon nevetek :D hogy ha küldene iyg 3 év után egy képet magáról végre :D:D és kdieürlne hogy nem is tetszene :D:D . XDDD akkor kár volt ez a 3 évi küzdés és "zaklatás", de nem igaz hogy nem akar képet küldeni, Ezzel magának is jót tenne mert leszállnék róla, és mivan ha nem is tetszik?? Eddig még scak a hajáról láttam egy képet és kész... És ha nem etszene? Már másfél éve tullenénk ezen másfél évvel ezelőtt :D És hogy legyek olyanba szerelmes akit nem láttam?.
2016. jún. 24. 03:00
 33/154 A kérdező kommentje:
Tényleg hihetelen, de egyre jobban holnap sztem megnézem, elég volt ebből.. Addig ott leszek amig ki nem jön, utána pedig elég volt, leszállok róla.. Hihetelen, emlékkszek amikor 20 évesen elkezdtem vele a beszélgetést, összes képemet likolta egyből :D:D Azt sose fogom elfeljteni, de azt sem hogy leálltam vele ugy bezsélgetni hogy semmit se küldött magáról:D De mostmár nem hagyom ezt veszni.D: D Vagy nyerek vagy vesztek :), de az időt, meg az éveimet, nem fogom ezért a kukába dobni..
2016. jún. 24. 03:05
 34/154 A kérdező kommentje:
És amugy, ebbe az egészbe sok midnnekit megkérdeztem, ha nem kiváncsi rám, minek volt kiváncsi 2 évig?? Mindig külözgette a smseket, így ugy meg ugy, bezséljünk telon , és stb. Aztán, persze hoyg az embernek, elfogy a türelme 2 év múlva, hogy nem jutunk előre, az irásos beszélgetéseknél. Mit gondolt, ? Hogy majd 10 éven át így fogunk beszélgetni? Hogy alig 10 percre lakunk egymástól kocsival, ? és még egy kávéra sem ülünk be? Közben meg 70-et ráköltöttem amit már irtam. tehát ez az egész számomra már hihetlen, és én érzem magam luzernek. Más ember, más srácnak nincs ennyi türelme, pláne nem évek, de még hónapok sem. Ő írta nekem ez a lány, hogy a szavaknak súlya, van meg a mondtaoknak, és ő az alapján ítél meg embereket. Ő rám mondta hogy legjobb barátok voltunk. Bárkinek megtudom mutatni ezek a beszélgetések megvannak. Na most mi számít legjobb barátnak? Hogy neten beszélgetünk? És én még csak őt látni sem láttam? és ezt nevezte barátságnak?. Meg hogy megkeresítem az életét? Miközben azt se tudom hogyan él? Milyen közegben, milyen családban? Kicsikét elkéne szakadni a virtuális világtól és a valdói világtól. Kettő nem ugyanaz, Aki velem egyetért. Ha valódi világban lenen zaklatás, és úgy hogy látom is meg tetszik is, de ő ennek elleénre sem akar semmit, meg taliztunk is, és úgy nem akar semmit, és a másik tovább piszkálná, na ezt nevezeik zaklatásnak.
2016. jún. 24. 03:30
 35/154 A kérdező kommentje:
És akkor nemrég azt írta, hát az már a múlt,, és ha eddig nem taliztunK, ? miért pont most tennék? Ez volt a válasza. Hogy ne a múltban éljek.. Eddig nem küldött képet most se fog. Meg hogy régen, nem volt pénze pestre bejárni, de az idén már volt, . ezzel az erővel aki velem nem ért egyet, ebben az egészben, az porbáljon beszélgetni egy olyan emberrel, bárkivel, akiről semmi kép sincs facen. minimum 1 évig, és hoygha sikerül, és nem lesz kiváncsi hogy hoygan néz ki az illető,, akkor fizetek neki 500 ezret!!!!!. Ezt akár alá is írom írnám hivatalos papaír formájában is. Bárkinek fizetek 500 ezer forintot,, aki maaximum 2 évet bezsélget egy olyan emberrel, akiről az irásán meg a hnagján kívűl semmit nem tud.. Kiváncsi leszek ki bírja ki. és komolyan fogok fizetni, aki megcsinálja.
2016. jún. 24. 03:38
 36/154 A kérdező kommentje:
és amugytudjátok az egészben az esik nekem rosszul, hogy amikor tavalyelőtt fél évig gondolkoztam, FÉL ÉVIG hogy miylen ajándékot késztísek neki ami maradandó,,, és nem akarom dicsérni magam, de nem sokaknak, jutna eszébe egy 3ds üvegkkocka, be kell szkennelni a képet, és gravirexpressz, 3 dimenzóvá csinálja, üvegkockába. Mintha élő lenne a 2dimenziós kép. De most ezzel, nem fényezni akarom magam, csak ha már, teszettek az ajándékok neki, sőt porfilkép is kint volt, róla, ahogy átöleli őket,, de csak a hajáról látszik kép, látszott kép .. sem az arca se semmije nem látszott csak az ajándékok, és az ő haja. És hogyha ennyi mindent tettem érte,, az állatokért, segittem neki, az mert állatai vannak neki, őket szeretei, segiettem neki vdieókat végni, engem kért meg rá, mp4 formátumba lemnetegetni, amivel eltelt több napom, de megcsináltam neki, és sok más ezer dologban. ÉS az fáj az egészben a legjobban, ha türelmes voltam vele, megértő, pozitív, miért kellett összveszni, csak azért mert megakartam volna közösen enni egy étterembe egy kaját? Ez csak példa volt. Ezt nem értem az egészben. Hogy miért? Kiegyensúlyozott, pozitív életszemléletű ember voltam, és ez az évem, totál depresszió, nehezen tanulok, és nehezen dolgozok, most 5 honapja nem, és mindezt ezért, mert ettől borultam ki ideileg, hogy nem volt képes pár másodpercre sem, legalább a szemembe nézni, és megköszönni az éveket.. És aztán én leszek a szemét? meg a zaklató? meg a gyilkos? meg az elmebeteg?. Miközben at se tudja milyen vagyok? és akikkel találgozgattam, midneki pozitív véleménnyel van rólam, volt rólam. De ez az egész annyira levitt, hogy ki s emozdulok nagyon itthonról. És ezt nem kérni, kell, se talit se képet, ennek ösztönösen kellett volna jönni, ez természetes dolog lett volna úgy gondolom. még csak csúnyán sem beszéltem vele. áhhh. midn1. mai napig nem ahgy ez nyugodni.
2016. jún. 24. 04:04
 37/154 A kérdező kommentje:
mostmár ott tartok bráki aki segit hogy 3 percre láthassam őt,, annak fizetek 50-és 100 ezret
2016. júl. 17. 22:08
 38/154 anonim ***** válasza:
100%
Fele ennyiért egy pszichologus vagy egy prosti rendbe rak.
2016. júl. 17. 22:11
 39/154 anonim ***** válasza:
100%
Állítsad le magad. Az ember, akiről beszélsz, retteg tőled és ezért kerül. Mikor fogod ezt fel? És nem vár bocsánatkérést, elköszönést, meg semmit, csak annyit, hogy hagyd békén. Tényleg azt szeretnéd, hogy a börtönben a cellatársak "ápolják a lelkedet", csak mert nem kaptál képet?
2016. júl. 17. 23:04
 40/154 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már békén, fél tőled, tönkreteszed az életét. Az emberek változnak, az érzések változnak, el is múlnak, át is alakulnak. Lehet, hogy eddig kíváncsi volt rád, de már nem az. Lehet, hogy azt hitte, hogy kíváncsi rád, aztán megismert, és rájött, hogy nem, erre az emberre mégsem kíváncsi. Hadd döntse már el, hogy akar-e látni. Nincs jogod zaklatni, nincs is értelme. Hagyd békén.
2016. júl. 17. 23:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!