Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nincs igazam, mit lehetne csinálni?
Kerdezo te elmebeteg vagy. Nekem is volt 'szerencsem' egy magadfajtahoz. Azota nem vagyok kedves sulyosan depresyzios vagy szorongo emberekbez neten 1-2 hetnel tovabb. Az illetonek a hangjat se hallottam soha csak irasban hallgattam a nyavajait mert megsajnaltam es gondoltam mi bajom lehet belole. 2 evvel kesobb megjelent a kolim elott hogy eljott miattam az egyetemre ahol tanulok. Kozos ismerosokon keresztul szepen kinyomozott mindent. Kaptam ajandekot meg minden, kedves volt de rettenetesen ijeszto. Plane amikor a kovetkezo felevet abban a koliban mezdte meg ahol en is laktam. Allandoan atjott, nem akart kimenni. Mondtam h mist filmet nezek, mindta h akkor o is nezne. De mondtam h fejhallgatoval nezem mert ugy jobb a hang, ilye kor hangfal csak halkan mehet. Erre hogy jo akkor o csak nezi. Barataimat is zaklatta. De hat jo, ugy voltam vele szegeny biztos csak egyedul van es orul h egy ismerose van itt, ha ennnnyire zarkozktt lennek en is krulnek h valaki szobaall velem. Erre kijelentette h csak miattam jott erre az egyetemre. Onnantol zartuk az antot ejszakara pedig elotte hetkoznap soha. Nem mertem atmenni ismerosomhoz a folyoso vegere mert az o szobaja elott kellett volna m3nni, korbe menten 1 szinttel feljebb. Nagyon creepy dolgokat irt. De ev vegen kiiratkozott es elment kulfoldre tanulni.
En megertem azglt a lanyt akit zaklatsz, epp eleg ha csak egyszer is hivatlanul odament3l a hazuk ele. Ha nem akar veled talalkozni es te igy raerolteted akkor persze h em mer kijonni otthonrol, fel toled. Korlatozod a szabadsagabqn. Hivogatod holott kerte h ne. Azzal nem fog foglalkozni a rendorseg ha valaki egy szamitas utani nap 200 nemfogadott hivast hagy. Az gyakori es artalmatlan. De amit te csinalsz az tulzas.
Es nem, te nem a lanyon akarsz segiteni hanem magadon. Az altal hogy erezteted magaddal hogy kellesz valakinek, ersz valamit. Onzosegbol is lehet segiteni. Hogy a lanynak a rajtad kivulallo problemai miatt kell e szakerto segitseg azt nem tudom. Xe a te hulyesegeidre teln3sen realisan reagal. Az higy irt ide nem azt jelzi hogy torodik velwd ez is csak a te cejedben van. Egyszeruen csak az emberek nem szeretik az ala0talan vadaskodast meg akkor sem ha nevtelen. Elecaradt h a baratai elott is probalod beceketiteni es most nyilvanosan is sajnaltatod magad. Talan pont innen talal9d meg a kovetkezo aldozatodat akit kiszipolyozhatsz. Ezert irt.
Neked sevitseg kell. Nem csak szorongsz nemed mas problemaid is vannak. Rettenetesen narcisztikus vagy. Es messze nem ugy latod a vilagot ahogy van. Lehet hogy csak borderes vagy de szerintem van ott mas is, te annal kokolyabb priblemaval kuzdesz. Keress fel szamem ert ujra. Kerd meg ezt a lanyt egy utolso szivess3gre, irja .eg az orvosnak cimezve h milyen vagy. Meg te is mondd el h h latod magad es a helyzetet. Majd o mibkgozza es segit nekd tovabblepni es az eletedben is elorelepni. De ne tedd fonkre tibb e.ber eletet es a sajatodat se. Lehet eajtad segjteni csak akarnod kell valtkzni. Ebhez eloszor fel kell ismerned h nem mindig minden masok hibaja. Ne azert yegits masoon. E azert adj ajandekot h viszonozzak. Nem errol szol. Majd lesz aki viszonozza. De ha elvarod masokra daerolteted akkor n3m lesz.
Az ongyilkossag n3m megoldas mindig lehet fejlodni. Hagyd ezt a lanyt b3k3n es kerj profi segitseget.
Kozben, 30embert megkerdeztem miutan februarban kiirtam a kerdest. Sot irtan tudom hogy hupyeseg a lany ismerosenek. Nos kb. 15Bol 1 embrr ha ismeri szemelyesen, a maradek 14 mind netrol, netes jatekokrol. Beszeltem multkor egyik ismijevel akit korabban ugye nem ismertem, nahat azt mondta hogy ez a lany akiril szol a kerdes, mwselt az ismerosenek akit en ugye nem ismertem , vrlem kapcsolatban hogy kedvel atb. Tehat ha idegeneknek meselt, tudtom nelkul. A masik, pedig aoha nem kuldott magarol kepeket, persze hogy gyanakvo leszek rgy ido utan, . o is ilyen lenne barki!!!!. Majd kapora jott az hogy , ugye tudom hol lakik. Hogy megneznem. De ha kuldene egy kepet akkor el se mennek meg se fordulna a fejemben. Es o most ezeket mondja. De wki szemlyisegzavaros az nem en vok. Hanem o. !! Anno valoban kuldtem neki kb 60 e foribtnak megfelelo ajandekot. Nos ezt a penzt kkoldhwttem volna magsmra is .de nem mert annyira jo volt a kapcsolatunk. O is tudja ezt. Attol lett vege, mert keptwlen volt 3 masodpercre is elszakadni a facebokktol ea oaazefutni. Moat meg elhord mindennek.
Ez olyan hogy ha nincs lo jo a szamar is. Undorito viselkedes. Ez olyan hogy megpucolja az ember az almat. Kidpbja a hejat, elmondom neki, majd o ezt tovabb ragozza a vegen pesig az lesz, hogy. En kajakat pocsekolok, ea kidobom a penzt. Tehat tuleezekeny nagyon. Soha egy rossz szot sem mondtam neki, o viszont igen. Idiotanak, hulyebek, ko@ onek is nevezett. En soha senmire se monsok rosszat. Es moat is az van, o barnit mwgtehwt en nem. O egyik ismimnek akit gykrol ismertem meg neten tartjak kapcsot tehat en ismeroseimmel beszelget, es aggodott erte vmiert, mert fel napig sltunt facerol. Es irt az o ismerosenek!!!! Meghozza azt hogy elakarta kerni a telefonszamat. Neki. Sot en ismimnek is irt. Hogy eloben pislogok ea stb xddf. Ehyszeruen full beteg ez a lany sokan mondtak. Nem rak ki magarol kepet, senkivel se tartja szemelyesem a kspcsolatot, de elvarja hogy o mindsnt talcan kapjon. Undirito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!