Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg genetikai hulladék lennék?
Figyelt kérdés
egyre többször merül föl bennem hogy lehet hogy egy genetikai zsákutca vagyok. szóval a külsőtől kezdve hogy csúnya vagyok, vékony és gyenge, görbe is, a belsőig át unalmas szótlan önbizalomhiányos szűz magába forduló sokat stresszelő érzékeny srác, egészen a kérdés fő részéhez érve hogy kis szerszámom van, és kevés spermával ami nem is spriccel pl. és egy tisztességes fitymaszűkületnek is tulajdonosa vagyok. ezek a dolgok mind összeadódnak és csak még roszabbá gyötrelmesebbé teszik az életem. lehet hogy genetikailag erre lettem rendeltetve, valami hiba csúszott be és úgy alakult hogy nemzőképtelen "nem életrevaló" legyek? a nővérem pl. 11. éve küzd gyerekért neki a méhével van valami ami miatt nem lehet..szóval lehet hogy mi ezt örökültük már a szüleinktől ezt, genetikailag ilyen rossz tulajdonságokat kaptam? csak nem értem, mert a szüleim egészséges jó mentalitású, fizikumú emberek akiktől nem ezt kellett volna kapnom, ők szépen alakították az életük, ha ezt nézem de lehet talán egy régebbi szálról, elődről jött ez, és ezek a tulajdonságok mind rajtam csapódtak le, ennyi külső-belső negatív dolog, és még lenn is amiket leírtam nem tudom...
Figyi! Először is a szüleiddel kellene beszélned, hogy ők mit gondolnak erről.Lehet, hogy nincs is veled semmi gáz, csak világ életben úgy neveltek, hogy te béna vagy, te úgysem tudod, nem vagy rá képes stb,stb... Szerintem az önbizalomhiány gyermekkorban kezdődik! Próbálj visszanyúlni a gyökerekig, és kiderül, hogy miért váltál ennyire befordulóvá!
2010. márc. 25. 23:55
12/19 anonim válasza:
Hallod -e némber,ha a szüleid ilyen szuperek,akkor téged elcseréltek a kórházbanXD
2010. márc. 25. 23:57
13/19 anonim válasza:
rövid ó-val(bocs)
2010. márc. 25. 23:58
14/19 anonim válasza:
Hááát ha esetleg tényleg köze lenne ehhez a szüleinek, mármint ha őmiattuk önbizalomhiányos, pont akkor nem is érdemes beszélni velük. De én kétlem, nekem ez eszembe se jutott.
Utolsó hozzászóló: a kórház az tényleg hosszú ó wáááá!!!!!!! De te legalább odafigyelsz erre, nem úgy mint sokan mások.
Különben meg egyetértek az előttem szólókkal, elisméteni meg fölösleges lenne.
2010. márc. 26. 00:58
15/19 anonim válasza:
Hát pont ez az, hogy nem szuperek! Én magamból indultam ki, hogy én miért voltam önbizalom hiányos! (Na nem mintha most marha nagy önbizalmam lenne!) Bocs, nem akartam hülyeséget írni, ez is csak egy lehetséges variáció volt. Sziasztok.
2010. márc. 26. 09:16
16/19 anonim válasza:
Kezdem az elején szóval ha csúnyavagy azzal szinte nemtudsz semmit tenni de. Ha ápolod a bőröd, jó stílusu hajadvan vagy sportolsz valamit esetleg gyúrsz több az esélyed. Aztán azért meny el urolúgushoz dokihoz talán semmi bajod de lehet hogy van alapja annak amit írtál.
Szóval tömören: aggy magadra,sportolj, és minden rendbejön
2010. márc. 26. 16:04
17/19 anonim válasza:
09.16: 00.58 vagyok, ez nem neked szólt, hanem az előtted lévőnek, aki szerint belénevelték
2010. márc. 26. 18:26
18/19 Tomás de Torquemada válasza:
Nem!
Nem vagy genetikai hulladék ...
Manaopság már nem az számít ,mennyi az izomzat ,nem az öskorban élünk ,amikor a sebzett vad után kellett rohanni..
Az más kérdés ,hogy sok nő(stény)nek még mindig ez számít..
Inkább választanak egy izmos idiótát ,mint egy értelmes ötvenkilóst...
Inkább kell nekik a fukszos ork ,mint a becsületes magyar...
Tudod ,sok jóra nem számíthatsz.
A világot nem fogjuk mi sem megváltani.
A világ a többségé.
a többség meg hulladék!
Genetikai...
2010. nov. 13. 19:24
19/19 anonim válasza:
Ha nem vagy szemüveges, és nem hordasz sálat plusz 15 fokban nincs miért aggódnod. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!