Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni olyankor, ha az ember nem nyert a genetikai lottón?
Tehát alacsony, sovány, ronda, önbizalomhiányos.
Mivel lehet ezeket a dolgokat kompenzálni?
Szerezzek sok pénzt, hogy kelljek a nőknek?
Bolond vagy,de jó a humorod,tetszett a megfogalmazás.
Ilyen humorral vagy dumával máris előnyben vagy a jó külsejű nagyképű tuskókkal szemben.
Talán nem plázalányokkal kellene próbálkoznod,azoknak ugyanis hasonló intelligenciaszintű plázafiú dukál.
Ha rám hallgatsz,Pénzben nem utazol,csak kihasználnának,aztán dobnának,mint sz@rt a palánkon.
Mivel lehet kompenzálni?Kedvességgel,jó dumával,humorral,segítőkészséggel blabla....
Egyébként a 'normális' lányok többsége saját kutatási eredményeim szerint nem szereti a "szép" srácokat,inkább legyen benned valami különleges,minthogy átlagos "szép srác" legyél.Vagy izmos...fúúúj.
Akkor menjünk sorban.
Az alacsonyság nem hátrány. Én nem szeretek nyújtózkodni a pasim után! :) Sokkal jobb egy alig magasabb fiú tőled.
A soványságon a legegyszerűbb változtatni. Egyél sokat és járj el edzeni!
Rondaság is viszonylagos.Ha mellé jól öltözöl, van egy jó frizurád, ezzel tudod kompenzálni.
A lényeg, hogy ne sajnáld magad! Tegyél ellene, akár a fent leírt módokon is! Ha van sok pénzed, de mellette slampos vagy, úgy sem fogsz kelleni senkinek!
Humorom van, intelligens is vagyok, kivéve ha iszom:D
Mondjuk van egy nagyon nagy előnye a rondaságnak: aki velem van az tuti, hogy azért van velem mert szeret és nem csak kihasznál:)
Mikor elfognak a kételyek, gondolj Woody Allan-re! :) Én ugyan férfi vagyok, így nem vagyok egészen kompetens a témában, de még így is meg tudom állapítani, hogy nem egy Adonisz... És nem voltak rossz női. Most is a nevelt lányával van évek óta. :D
Humor, humor és humor! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!