Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire számít a párotok helyesírása?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés ihlette.

Szóval: mi a véleményetek arról, aki nem tud egy mondatot helyesen leírni? A rövidítésekről, pl: "vok", "naon" stb? Amikor itt is próbálod elolvasni a kérdést, de annyira zavaros, hogy nem érted?

Mi gondoltok, a rossz helyesírással rendelkezők a valóságban is "igénytelenek"?

Nektek mennyire számít ez párkereséskor?

2015. dec. 15. 14:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten számít. Én elég helyesen írok, mondjuk sajnos nem tökéletesen, sok szónál nem tudom, hogy egybe vagy külön írják -e meg ilyesmik. Ezért a kisebb hibák nem annyira zavarnak. A mostani barátom pl. nem tesz különbséget a mond és mondd között, van, hogy rosszul írja a ly-j-os szavakat, meg egyéb kisebb hiányosságai neki is vannak. Ezekért nem szoktam szólni, mert mit okoskodjak, nekem is vannak néha bakijaim. A rövidítések ésszerű keretek között nem zavarnak, meg azt is megszoktam már, hogy a mondat elején a nagybetűk, mondat végén az írásjelek chaten luxusnak számítanak. De ha valaki egy mondatot nem képes helyesn leírni, olyan rosszul fogalmaz, hogy nem lehet érteni mit akar, vagy olyan baromságokat ír, mint pl. "tuggya" vagy "takszi" az zavar, és igénytelennek gondolom. Nem szívesen jönnék össze ilyen emberrel.
2015. dec. 15. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!