Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha a parotok szakacs lenne szegyelnetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 22:37
1/12 anonim válasza:
Úgy látszik mégis van élet ékezet nélkül. :O
2/12 anonim válasza:
Párom szakács. Büszke vagyok rá mellesleg nem gond ha 1-2 nap nincs kedvem főzni :D
3/12 anonim válasza:
Nem, a párom végzettsége szakács, bár jelenleg nem a szakmában dolgozik, de imádom :P
4/12 anonim válasza:
Ismerek egy szakacs sracot.. Fantasztikus amit muvel, komolyan csodalom.
5/12 anonim válasza:
Szégyellni? Ezzel inkább menőzni szokás szerintem. Mindenki irigyelne. Fenéket szégyellném... Van szakács ismerősöm. Ugyan külföldön dolgozik, tehát a fizura nincs panasz, viszont az, hogy heti inkább 50-60, mint 40 órában, ünnepekkor is, feszülten és stresszben, és még képes azt mondani, hogy imádja és sosem cserélné le, hát, szerintem inkább lenyűgöző mint szégyellni való.
6/12 anonim válasza:
Ezt miért kellene szégyellni? :D
7/12 anonim válasza:
Szégyelni? Miért szégyelnék bárkit is a foglalkozása miatt? Én egy utcaseprőt sem szégyelnék, én biztos nem tudnám azt a munkát megcsinálni, amit ők. A szakácskodáshoz mert szerintem külön érzék kell, nem lehet mindent megtanulni könyvekből, sok tapasztalat kell hozzá és érzék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!