Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, új kapcsolatban visztek a párotok szüleinek ajándékot első látogatáskor?
Huszonéves vagyok én is, és hát most van először komolyabb barátom. És meghívott a szüleihez ebédre, egy nagy társaság lesz náluk együtt. Már most aggódok egy kicsit, sosem mutattak még be mint barátnőt :) Nem vagyok nagyon konzervatív típus, én sem várnám el a barátomtól hogy hozzon ajándékot a szüleimnek, az övéi elég vicces, jó fejnek tűnnek - egyszer összefutottunk már.
De az illemszabályokat betartom szóval ha illik akkor viszek valamit.
Nálatok hogyan zajlottak ezek a dolgok?
nem emlékszem, hogy vittem volna. ha bizonytalan vagy, vehetsz egy bonbont, nem megy rá a gatyád, és nem is kínos, akkor se, ha csináltak sütit. gesztusnak kedves, te pedig megnyugszol, és könnyebben megismered őket.
N
Én vittem, engem hülyének néztek :D Pedig illemszabály.
Szerintem piával nem lehet mellé lőni, ha amúgy isznak a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!