Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek másfél, két hónap sok idő egy kapcsolatban az első szeretkezésig?
nem az én sztorim, de egy barátnőmnek tetszett egy fiú(?) aki kerek perec megmondta, hogy ő max 1 hónapot vár rá, ha nem lesz addig szex, akkor mással csinálja. az a barátnőm egyébként még nem volt fiúval.
szerintem másfél-2, de akár 3 hónap se sok idő, hanem inkább ideális.
De várjatok, gondolom eddig minden válaszoló szűz és úgy értettétek a válaszokat. Akkor most válaszol egy felnőtt, nem szűz ember is.
Egy-két hét jellemzően, hogyha sem én, sem a lány nem vagyunk szüzek. Az egy-két hét pedig az első randi időpontjához képest (=általában az első csókéhoz képest) értendő.
A legutóbbi két lány, akikkel voltam:
-19 éves lány novemberben; a 4. randin és összesen 8 nap ismeretség után feküdtünk le
-20 éves lány januárban; a 2. randin és 5 nap ismeretség után feküdtünk le
Nekem ez a normális és hacsak egy lány nem szűz, akkor nem várnék rá két hétnél (és 5-6 randinál) többet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!