Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek másfél, két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek másfél, két hónap sok idő egy kapcsolatban az első szeretkezésig?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

büszke lehetsz magadra, 1ikset se tudtad megtartani avagy mind a 2 olyan volt akin a fél város már átment előtted!

Ez ám a nagy diadal!

2015. febr. 28. 19:18
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsó ott a pont :)
2015. febr. 28. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:

11:

Miért a saját feltételezéseidből indulsz ki, miközben a témában nulla tapasztalattal rendelkezel?

Ez a leginkább dühítő, hogy még sosem csináltad esélyesen, sosem próbáltad és mint egy pletykás ember, aki mindent csak másoktól hall, úgy indulsz ki pusztán következtetésekből.

Kérdező, te meg ne szmájlizz a semmire és ne csak azért érts egyet, mert a saját már a kérdés feltevése előtt meglévő prekoncepcióidat valaki igazolja.

1. Nem is akartam őket megtartani. Miért csak az létezik számodra, amilyen te magad is vagy? Én honnan tudom azt, hogy vannak emberek, akik komoly kapcsolatot akarnak és vannak emberek, akik meg nem? Te ezt hogy nem tudod?

Nem akartam őket megtartani, mert nem vágyom éppen tartós kapcsolatra.

2. A novemberi lánynak az ötödik fiú voltam az életében, a januári lánynak csak a harmadik.

Az ezzel kapcsolatos dolog, amit jó lenne neked is, a kérdezőnek is és más válaszolóknak is felfogni, hogy minden férfi mást képes kihozni ugyanabból a nőből.

Hogy mondjam? A januári lány mondta egy szex után az ágyban fekve, mikor erről beszéltünk, hogy a legelső barátját (amikor még ő is szűz volt) fél évig váratta. A második fiúval az életében meg kb. 1 hónap randizás után feküdt le.

Ti amúgy lányok vagytok mind? Mert észrevettem, hogyha valaki másik lányról megtudjátok, hogy például lefekszik a második randin, akkor az egyből biztos rib-.anc. Miközben ugyanolyan ő is mint te a valóságban és akár te is lehettél volna az vagy még lehetsz, ha olyan férfival találkozol össze, akivel nagyon gyorsan megértitek egymást és levesz a lábadról.

Ahogy mondtam különböző férfiak ugyanabból a nőből mást képesek kihozni. Az egyik lúzert 1 hónapig váratja a lány a szex előtt, a másik nőkhöz jól értővel meg lefekszik egy hét után ugyanaz a lány.

2015. márc. 1. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:
4 baratnom volt! Eddig egyik sem birta tovabb 1 napnal:) nekem sok lenne :) :/ 2-3 honapig szorakozunk utana kiderul hogy szar vele a sex es mehet a levesbe! Nem erne annyit az egesz. Ha meg mar az elejen felterkepezed hogy milyen vele a sex abbol sok minden lejon, hogy a lany mennyire nyitott az ujdonsagokra, hogy mennyire elegedett onmagaval. Mindenesetre nekem sok lenne ez az ido ahhoz nagyon meg kene fognia a lanynak.
2015. júl. 13. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!