Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy embernel megmaradni? Miért unom masfél honap utan az egészet?
Semmi gáz. Én voltam már olyan cipőben mint te. A probléma forrása az, hogy az illető nem elég őszinte hozzád és valamilyen ok, esetleg érdek miatt van Veled. Vagy ne adj Isten valami más miatt még le is nézhet. Erre te már tudat alatt rájöttél vagy sejteni kezdted, azért unalmas és egyre inkább érthetetlen számodra mind az illető mind a kapcsolat. Az ilyen helyzeteknél a férfi nagyon gyakran megcsalja a másikat.
Keress magad mellé olyat aki minden rossz körülmények között, nehéz helyzetben is felvállal téged. Legyen a pasi idősebb , határozottabb, tapasztaltabb, kitartó egyéniség, aki ért már a nők nyelvén.
Saját tapasztalatból mondom, hogy ez így lesz jó, korábban szó szerint el nem tudtam volna képzelni , hogy bárki mellett is kibírok 4 hónapnál többet és most tessék, már 9 hónapja élek egy idősebb társ oldalán boldogan.
remélem tudtam segíteni.
22/ L
Nincs ebben semmi érdekes. Eltűnik a rózsaszín köd... és amikor már nem hat a dolog az újdonság erejével, akkor egyszerűen rájössz, hogy a párod nem elég elbűvölő számodra.
Olyan ember vagy, akiben könnyen fellángol a szerelem, majd, ha nem a megfelelő partnerrel állsz szemben, akkor azzal a lendülettel ki is alszik...
Próbálj meg a kapcsolatok elején lassítani a tempón, és keresgélj tovább, egyszer Neked is eljön a nagy Ő.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!