Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elérni azt egy embernél sem hogy szeressen?
Egy az egyben ugyanígy vagyok vele,csak srác vagyok.
Valószínűleg nem találkoztál még olyan sráccal,aki valóban szeretne,pedig milyen sokan vannak,el sem hinnék a legtöbben... Arra tippelek amúgy,hogy nem veszed észre az olyan srácokat,akik bizony szeretnének téged,csak hát közöttük is vannak bőven csendesek.
23/F
Talán mert túlzottan besímulsz, és görcsösen meg akarsz felelni.
Próbáld meg átgondolni h ki is vagy, mit szeretsz, mi érdekel...
Nem kell mindenkinek megtenni amit kér... lehet nemet is mondani + az ilyen embereket sajnos megpakolják, kihasználják... tisztelet a kivételnek
És ha már nem zavar, ha néha valaki nem kedvel, hidd el kialakul az egyéniséged...
Mert így szerintem te sem nagyon tudod, h merre tartassz... hogy legyenek állandó emberek az életedbe, ha túl gyenge vagy nemet mondani.
Viszont ne aggódj, jó ember vagy, szerethető, és ezt meg fogják látni akik neked valóak, csak rostáld ki azokat akik csak kihasználnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!