Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elérni egy fiúnál sem hogy komoly kapcsolatot akarjon tőlem és belém szeressen?
mert nem tetszett nekik a természeted vagy a külsőd, vagy egyik sem, vagy félreértelmezed mindig a jeleket.
Amúgy hány éves vagy mert ha 15 akkor minden érthető
Meg kell találnod a középpontot , általában sikerülni szokott az embereknek mert sokaknak van párja ugye.
Lehet h túl picsogós is vagy néha számukra ami egy idő után már sok, az sem jó ha egy lány néha már túl lányos túl nyálas túlontúl érzéki...
Légy határozott, nőj fel az élethez-
biztos van olyan ki komoly kapcsolatot akar csak észre kell venni
... én mindig komoly kapcsolatot akarok mégis egyedül vagyok és nincs senkim ... levegőnek néznek a lányok amikor próbálkozok ... még csak meg sem akarnak ismerni
26f :(
Az a baj veled,hogy a férfiak nem értékelik az ilyen nőket.
Vagyis NEM veled van a baj, hanem az ő értékrendjük fogyatékos.
Én is ilyen vagyok,szeretem kimutatni az érzéseimet,nagyon bújós is vagyok, és épp ezmiatt vesztettem el több barátomat is.
Próbáltam magam "visszafogni" annak az lett a vége hogy nekem volt állandó hiányérzetem,szenvedtem.
Épp ezért évek óta nincs is kapcsolatom,mert nem találtam olyat akinek ez a ragaszkodás tetszene.
A pasik a belevaló,nagyszájú,vagány nőket akarják,aki majd jól megcsalja őket,és aki mellett papucsok lesznek,aztán meg mennek a társkeresőre sírni,hogy nincs egy normális nő.Nekik a "vagány" kellett,de erre későn jönnek rá,elváltan,gyerekkel.
L/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!