Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar, ha a párotok, vagy akár szexpartneretek, vagy akárki, akivel beszéltek nyomkodja a telefont miközben veletek van?
Engem zavar.
Én olyan vagyok, hogy még a telefont sem veszem fel, ha valakivel épp foglalkozom, beszélgetek, odafigyelek rá.
Mert ő ott van velem, és vette a fáradtságot, hogy személyesen találkozik vele, szakít rám időt, és megtisztel az idejével.
Ellentétben másokkal, akik úgy reagálnak, ha csörög a telefonjuk, hogy prioritásban ha csörög azt mindenképp fel kell vennem, mert biztos egetrengető stb...
Persze ha ezt előre közli, hogy tényleg ilyet vár megértem. :)
23/F
én se szeretem, ha beszélgetés közben a másik a telefonját nyomkodja (az más ha felhívják)
csak 1-2 ilyen közeli ismerősöm van, akit alig látni telefon nélkül és ha üzenetet kap, azonnal meg kell néznie
egyikük fiú, másik lány (20 év körüliek)
A múltkor láttam egy fiatal párt a buszon, ültek egymás mellett, és mindketten nyomkodták a saját telefonjukat. A kommunikáció annyi volt közöttük, hogy időnként odatartották a másik orra elé, megmutattak a másiknak valami érdekeset, aztán újra belemerültek a nyomkodásba.
Biztos, hogy engem is zavarna, szerencsére nem volt még ilyen partnerem.
Férfi is ugyanúgy szokta mint egy csaj.
Engem baromira dühít, ha már egyszer ott vagyunk, hogy személyesen beszélgetünk meg stb, akkor igenis rám figyeljen és ne arra a vacak kütyüre.
Jóhogy zavar. A leggázabb, ha épp szex van vagy előjáték, csörög az a sz.r, és a kedves partner azonnal ugrik, mintha nem lehetne utána visszahívni. És aztán pár perc múlva "bocs, folytassuk".
Én igyekszem tőlem távoli ponton elhelyezni a telefont, lehetőleg a lakás másik végén, ha partnerral vagyok, én nem akarom, hogy anyu/barátosné/közvéleménykutató is részt vegyen akkor az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!