Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a párotok a titkárnőjeként mutatna be titeket a lányának?

Figyelt kérdés

Jöttünk hazafelé egy étteremből, és találkoztunk a volt feleségével és a kislányával, aki 9 éves. A kislány rögtön odarohant és az apja nyakába ugrott, szóval lehetetlen volt őket kikerülnünk, és legnagyobb meglepetésemre, mikor bemutatott engem nekik, azt mondta, hogy a titkárnője vagyok, és együzleti ebédről jöttünk. De a nő szerintem tudta, hogy mi a helyzet, ami miatt még megalázóbb volt a helyzet, de azért próbáltam mosolyogni végig. Aztán mikor továbbmentünk számonkértem ezt rajta, és azt mondta, hogy nem akarta, hogy a lányát zavarja, hogy ilyen fiatal barátnője van. Ő 38 éves, én meg 20 vagyok. Köpni, nyelni se tudtam, haza felé hozzá sem szóltam az autóban.

Jogosan akadtam ki, nektek ez hogy esett volna?

2015. dec. 14. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Én is kiakadtam volna. Azzal nem feltétlen van baj, ha máshogy akart volna bemutatni, mert még nem tudja hogyan tálalja a lányának a dolgot, de akkor mondhatta volna, hogy egy kedves barátom, akivel együtt ebédeltem. Akkor utána mondhatja, hogy nem így akart a lányának bemutatni és kész. Nem megalázó, nem sértő.. Na de így..titkárnő.. én is kiakadnék.
2015. dec. 14. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

" Ő 38 éves, én meg 20 vagyok."

Miért mit hiszel kis butuska? Felvállal majd ország világ előtt és egymás mellett öregedtek meg kézen fogva?

Komolyan mondom, hogy a lányok feje sosem nő be? Mindig azt hiszitek, hogy majd miattatok, csakis miattatok vagy értetek meg fog változni egy ember?

2015. dec. 14. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha husz evesen egy ilyen idos pasi kell mert fizetina dolgaid akkor fogadd el hogy nem leszel te soha senkije neki, csak a friss pipihusi szorakozasa.

Egyebkent en ilyen utan szakitanek azonnal.

2015. dec. 14. 18:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz, nem ő fizeti a dolgaimat, van munkám, el tudom tartani magam. Igen, vett már nekem csizmát, kabátot, meg táskákat, dehát ez a minimum szerintem, már annak aki megteheti.
2015. dec. 14. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragudj de nem nagyon tudlak komolyan venni. Talán még meg se születtél mikor ő először volt nővel.

A helyedben örülnék minden táskának, úgy se tart meg sokáig.

És ne értsd félre, nem valami féltékeny csaj vagyok, hanem 20 éves srác aki pont ilyesmit tervez 38 éves korára, és tudom hogy nem a szerelmet keresem majd a gyerekem-lehetne lányokban.

2015. dec. 15. 05:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy kicsit megalázó volt.

Ha neked ez belefér maradj vele, hiszen alig várja már hogy vegyen neked egy nyakláncot és egy csizmát amit hancúrozás közben is viselhetsz.

2015. dec. 15. 12:47
 7/12 Caerus ***** válasza:
100%
Ez nem a 9 éves kislánynak szólt (őt pont nem zavarná, nem is tudatosulna benne a korkülönbség), ez egy az egyben a felesége miatt volt. Mégis a lányára fogta, ez így rosszabb.
2015. dec. 16. 14:51
 8/12 Caerus ***** válasza:
100%

"Igen, vett már nekem csizmát, kabátot, meg táskákat, dehát ez a minimum szerintem, már annak aki megteheti"

Most olvastam a közbenső hozzászólásod. Ennyire torz értékrenddel ez zsák a foltját, felesleges segítenünk neked.

2015. dec. 16. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát tényleg megalázó, én a helyedben rögtön felmondtam volna.
2015. dec. 16. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Sose fogadnék el a barátomtól táskát, csizmát, bármi ilyesmit... Nekem ez lenne inkább a megalázó.
2015. dec. 16. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!