Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotoknak ilyet írna az exe?
Figyelt kérdés
Ma ráírt a páromra az exe, hogy ma lennénk 7 évesek, rég találkoztunk :)
ennyit..
Én 4 éve vagyok a párommal, ők előttem 1 évvel szakítottak, azóta (tehát 5 éve) nem is találkoztak, nem is beszéltek. A páromat nem érdekli, vissza se írt neki, kitörölte az üzenetet, de engem azért felidegesített nagyon, fontolgatom, hogy írok a csajnak pár kedves sort. Vagy nincs értelme?
2015. dec. 12. 23:03
1/5 anonim válasza:
Ne írj neki, akkor csak lesüllyednél a szintjére. Biztos egy gyenge pillanatába eszébe jutott, hogy jó volt neki és bepróbálkozott. Szard le, legyetek boldogok :)
2/5 anonim válasza:
Minek írnál ugyan? Cicaharc. És mi van, ha találkoznak és beszélnek. Emberek, kapcsolatban voltak. Mondhatni elég jó ismerősök. Ha a barátod nem csinál vale semmit akkor miért ne beszélhetnének?
3/5 anonim válasza:
Jah kapcsolatban voltakak, az az már semmi közük egymáshoz azért ex.Exel barátkozni úgy, hogy már mással van az illető sosem vezet jóra.Nyilván nem barátként gondol rá a volt bnő,ha ilyeneket ír.Lehet van valakije,de nem jönnek ki egymással és régi szerelme után ábrándozik, vagy épp szakított és azért.Ha a párod hidegen hagyja a dolog akkor valszeg az se nagyon érdekelné hogy írsz neki.Max megbeszélném vele,hogy írjunk együtt neki,persze az ő nevében de csak nagyon rövid "lekoptató" szöveget.Ezt azért írom,mert én sem bírnám ki,hogy ne reagáljak,de csak egyszer.Bár az is lehet,ha nincs válasz az hatásosabb.Van akinek rosszabbul esik az,ha ügyet sem vetnek rá az az levegőnek nézik.
4/5 anonim válasza:
Az exek akkor jelennek meg ha csalodas eri oket vagy unatkoznak egyedul es nincs senki, mert akkor eszukbe jut a mult es annak is az izgalmas resze. A parod azzal teszi a legjobbat ha figyelmen kivul hagyja tovabbra is. Akkor az ex feladja.
5/5 anonim válasza:
A megcsaláshoz két ember kell, az ex és a barátod. Nyugodtan beszélgethetnek, akár mit is akarhat az ex, ha a barátod nem akar téged megcsalni. Ha meg akarna amúgy is megtenné akár az exével vagy akivel éppen sikerülhet. Ha megcsal akkor meg legalább egyértelműen kiderül, hogy nem vagy elég jó neki és keresel olyat aki többre becsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!