Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az új párotoknak műfogai vannak?
Figyelt kérdés
mert az igazi valami egészségügyi ok miatt kihullott
el tudnátok fogadni?
2014. szept. 10. 19:25
2/8 anonim válasza:
A barátomnak az egész foga letört, mert megpróbálta foggal kibontana a nikotinos lapka csomagolását. A fogorvos kiszedi neki a fog maradványait és újat csinál. Igen, elismerem, így egyáltalán nem vonzó, hogy hiányzik az egyik tépőfoga, de nem érdekel, nemsokára lesz új, ugyan olyan szép lesz a mosolya, a többi nem számít.
3/8 Láttál már,de mégse :) válasza:
Semmit,ismerek ilyen lányt.
Max elviccelném egy két pajzán kérdéssel :D
4/8 anonim válasza:
Igen, elfogadnám :) Az a nagyobb gond ha nincsenek fogai.
5/8 anonim válasza:
Ahogy kreya írta.
Sajnos sok a fogatlan ember, itt most az lényegtelen,hogy anyagi okokból vagy igénytelenségből.
Semmit se szólnék hozzá. Ha egészségügyi okokból, nem tehet róla.
Arról viszont gondoskodott,hogy ne maradjon úgy.
6/8 anonim válasza:
Ha nem tudnád, hogy műfog, megmondanád ránézésre hogy nem igaziak?! Mivel fogtechnikus csinálta, ezért gondolom hogy nem. Nem tudom mióta vagytok együtt, hogy ilyesmi felmerült benned, nincs a homlokára írva hogy ez műfog, és egyébként sem ciki! Erről nő nem tehet, az tényleg más téma lenne, ha nem lenne foga. Szóval kérdésedre válaszolva: igen, el tudnám fogadni.
7/8 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi elírtam: erről ő* nem tehet
8/8 anonim válasza:
Egészségügyi okból pláne nincs ezzel gond, de amúgy sem zavarna.
Eleve ha már a párom, akkor azért vagyunk együtt, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!