Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnátok a párotoknak, ha néha kicsit bu*isan öltözködne? Ha igen, hogy?
Van, ha elmegyünk valahova, rajta jobban feszül a nadrág, mint rajtam:o
Vagy pl múltkor világos rózsaszín pólóhoz felvett egy piros nadrágot. Semmi bajom a színekkel, de az a kettő együtt túl sok...
Nem mindig, ez a pár cucca van, amit én úgy látok,hogy kissé b*zis hatása van.Szerintetek?
Ti ezt megemlítenétek a párotoknak?17L
Szerintem neki ez jön be, azért veszi fel ezeket.
Vagy elfogadod úgy ahogy van, vagy továbblépsz, megváltoztatni ne akarj senkit. Bár rákérdezni rákérdezhetsz, hogy nagy gond lenne e ha elégetnéd ezeket a ruháit?
Én tuti megkérdezném: Langyulsz kedves? :D
De ez nálunk nem lenne ciki, ő is röhögne és biztos,hogy változtatna is.
Én, ha csaj lennék, akkor mosolyogva mondanám:
- Bébi, ez nem lesz kicsit sp-s? Komolyan ebbe jössz? :D
Ha besértődik ezen, akkor tényleg lehet, hogy van egy kis homo hajlama, és sorry akkor :) Ha észbe kap, akkor meg van oldva.
mint minden pasi, mi a konkrét, nyílt dolgokat szeretjük, szóval ha valami nem tetszik neked akkor azt mond meg, ne köntörfalazz.
Lehet besértődik, de ez vagy azért, mert tényleg b*zi vagy mert izlés ficamban szenved és azt hiszi ő az új Yves Saint Laurent.
Amúgy meg a manapság sok srác b*zisan öltözik, nem tudom miért.
Ha csak 1-2 ilyen cucca van, és a kapcsolatunk elején nem láttam rajta csak később , igen szólnék. Bár szerencsére az én férjemnek eszébe nem jutna rózsaszín pólót, vagy feszülős gatyát felvenni mert nem homokos...nem is értem hogy adhatott az anyja tavaly karácsonykor lila inget neki.... ennyire nem ismeri? na mind1.
amit az én férjem maximum felvesz és lányos színnek számít, az a piros. Mást nem. De a piros amúgy jól is áll neki. Nem is viselném el rajta az ennél lányosabb színeket....még a sárgát sem.
én exemnek a lyukas holmijai miatt szóltam be. sokadik csesztetésre, igaz, nem esett jól neki, de lecserélte ezeket a ruhákat :D
sztem mondd meg neki, ha eddig nem tetted, de csak óvatosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!