Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsassam meg magamnak ezeket? (Hosszu de aki vegigolvassa, koszonom! )
Szep estet kivanok mindenkinek.
Eloszor is meg szeretnelek kerni titeket, hogy ne ocsaroljatok, hanem adjatok tanacsot, ti hogyan bocsatottatok magatoknak bunoket amiket elkovettetek. Ket olyan dolog is van amit iszonyatosan megbantam es nem tudom magam tultenni rajta.
1) Kb. 14 eves lehettem, a noverem 16. Anyukammal eltunk es mindig is ugy ereztem, hogy anyukam jobban szereti a noveremet mint engem. Mar tudom, hogy nem szerette jobban de tobb mindent megtesz erte, pl most 1.8 millio forintot felvett hitelre, hogy tamogassa a noverem tanulmanyait kulfoldon, mig engem fele ennyivel sem tamogat de gondoskodik rolam es jo anya. Ettol meg erzem, hogy mindig a noverem volt favorizalva. Kesobb rajottem arra, hogy ez azert volt, mert en nagyon apas kislany voltam es amikor a szuleink valtak akkor en inkabb apukammal szerettem lenni de vegul anyahoz kerultunk. Szoval a noverem megismerkedett egy fiuval az iskolabol. Volt, hogy belekeverte fuvezesbe es akkor (is) minden a noveremrol szolt. A noverem nagyon instabil, alacsony onertekelessel biro tinedzser volt es ezert mindig sokkal tobb figyelmet kapott, az anyukam sokkal jobban patyolgatta. Emiatt rengeteget veszekedtunk itthon, viszont miota a noverem kiment kulfoldre, egyszer sem vesztunk ossze edesanyammal. Tehat a noverem egyszer athozta hozzank a baratjat es amikor a noverem kiment valamiert, a fiu megcsokolt. Eloszor eltoltam es rogton szolni akartam a noveremnek de valamiert leblokkoltam. Nem tudom miert. Ezutan tobb csok is tortent koztunk, a noverem pedig jelen volt. El sem tudom kepzelni, hogy tehettem meg. Volt bennem valami olyan erzes, hogy vegre ram is figyel valaki, viszont azota 6 ev telt el es azota is unodorodom magamtol emiatt. Most, 20 evesen, szubjektiven ha megitelem a helyzetet konnyen befolyasolhato voltam (a fiu 18 volt akkor), elhanyagolt de ez akkor sem mentseg a tettemre. Valoszinuleg ez a legnagyobb buntetesem de nem akarok magamtol undorodni.
2) A parommal masfel eve ismerkedtunk meg, akkor en 18,5 eves voltam, o 24. Elotte ket 3 honapos kapcsolatom volt tehat o volt az elso kapcsolatom, hiszen addig szuz voltam es oralis szexben sem volt reszem. Sokszor volt, hogy tetszettem fiuknak/fefiaknak de szamomra a szuzesseg elvesztese szent volt. 3 honap mulva megtortent az elso egyuttlet. Ugy ereztem, soha nem voltam ilyen szerelmes es soha nem kotodtem meg igy senkihez. Miutan a parom elvette a szuzessegem, 2 honapra ra levelezesekre bukkantam. Sirtam, elveszett voltam mert szexualis toltetu beszelgeteseket talaltam es flortolt interneten. Ez tavaly oktoberben tortent. Hihetetelenul csalodtam benne, majd megbocsatottam de tavaly decemberben megtortent ugyanez. A parom elutazott nehany hetre es csak telefonon beszeltunk, rengeteget veszekedtunk. Egy baratnommel elmentunk egy barba es egy srac orak hosszat tette nekem a szepet es akkor mar volt is bennem alkohol. Tobbszor kerte, hogy csokoljam meg de nem tettem. Megmondtam neki, hogy nem akarok tole semmit, otthagytam. Jott utanam egy masik helyre es azt mondta, o meg soha nem jott egy lany utan sem, banhatom. Kimentunk a bar ele es kerte, hogy csokoljam meg en pedig adtam neki egy rovid csokot ami nagyon rossz volt es mar abban a pillanatban megbanta, most is utalom ezt irni. Masnap jozan allapotban meg rosszabb volt, egesz nap sirtam. Azota egyebkent egy korty alkoholt nem ittam mert utalom, ha az alkohol gyengit az akaratomon, habar ez nem mentseg volt a csokra de rasegitett. A baratommal rengeteget problemank volt ezalatt a masfel ev alatt, o okozott fajdalmat nekem sokszor mert nagyon sokszor hazudott, okot adott a feltekenysegre es tiszteletlenul bant velem de mindig visszatalaltunk egymashoz. Most ugy tunik jol vagyunk es nem akarom elvesziteni viszont irtozatosan rosszul erzem magam amiatt amit tettem. Elmondani nem fogom neki mert nem tudna megbizni bennem tobbe.
Azt gondolom, az elso dolog azert volt mert elhanyagoltak es mert nem fogtam fel mit is teszek. A masodik dolog szinten az elhanyagoltsag miatt volt es a harag miatt. Nagyon banom mindkettot. Azt gondolom, a noveremmel szemben elkovetett bun miatt a baratom kezdeti hatbatamadasa amit megerdemeltem plusz a lelkiismeretfurdalas, amit a baratommal tettem pedig szinten az, hogy a baratom is rengetegszer bantott es szinten lelkiismeretfurdalasom van.
Kerlek segitsetek! Tenyleg segitseget kerek nem biraskodast es nagyon szuksegem lenne segito szokra mert annyira utalom magam, hogy neha az ongyilkossagon gondolkozom.
Nem!
1.Te féltékeny voltál, és meggondolatlan kis butus.
2.hiszti! és kifogások hada.
Összességében kifogásokat keresel a mentségedre. Holott nincs. elb**asztad de már késő bánat ennyi.
A lényeg, hogy próbálj mostantól mással normálisabb életet élni.
1.- lehet, hogy igazad van abban, hogy a figyelemre feltekeny voltam amit mindig o kapott en pedig nem. Rengetegszer egyedul ereztem magam otthon de akkor is ez nem mentseg.
2.- nem bantam meg, hogy a baratommal maradtam mert sikerult osszecsiszolodnunk viszont az tolem volt hibas dontes, hogy nem szakitottam vele miutan a kapcsolatunk elejen hazugsagok tomkelege vett korul. Nem mentegetni akartam magam de most eszembe se jutna ilyet tenni.
Mért lennél rossz ember? Csak szeretete akartál kapni. A nővéred megbocsátotta azóta, hogy csókolóztál a fiújával anno? Mert ugye 2-n áll a vásár, ott sem csak Te voltál a hibás. A mostani barátod sokat hazudott, megbántott és neked van lelkiismeret furdalásod mert spiccesen megcsókoltál mást? Hiszen azzal sem feküdtél le, ahogy a nővéred barátjával sem? Mért érzed azt, hogy senki nem becsül? Itt a gond, hogy mivel nem kaptál elég szeretetet, önbecsülési problémáid vannak. Próbáld megszeretni magad,keress olyan barátot aki megbecsül. Addig is hallgasd meg Szabó Péter A boldogság tanulható, illetve Szeress bele önmagadba tanításait.
https://www.youtube.com/watch?v=e1jpWMGuGxo
Bocsássa meg nekem a világ, hogy szeretem a hegedű szagááát, bocsássa meg nekem a világ , hogy szeretem a magyar muzsikát, gyerünk hát húzzad cigány tátátátátááááá , fülembe húúúz muzsikáld el nékem , hogy a szívem úgysem fáááj, most nagy szerencséd van mert én nem szoktam ilyenekre válaszóóólni , ajjajjj fekete vonat legyél sokkal nyugodtabb.
Változtass az életeden és próbálj józan döntéseket hozni.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Igen, tisztaban vagyok azzal, hogy komoly onbecsulesi problemaim voltak de nem akarom magam aldozatkent kezelni hiszen nem vagyok az. Ettol fuggetlenul tudom, hogy sok minden kozrejatszott.
Igen, a noverem megbocsatott.
ez nagyon jó, próbáld gyorsan elolvasni!
A pápua törzsfőnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték,Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!