Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmemnek hogy bocsássam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmemnek hogy bocsássam ezt meg?

Figyelt kérdés

Egy kép és régi kommentek miatt (tavaly tavaszi), amikor az exem még az egyik legbizalmasabb barátom volt, októberben vége lett.

mEGVÁDOLT, hogy mi már tavasszal dugtunk, közben csak 20 évesen ősszel veszítettem el a szüzességemet.

2013. márc. 31. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj, ezt nem értem: nem tudjátok eldönteni, mikor feküdtetek le egymással? Jegyzőkönyv, felvétel készüélt?
2013. márc. 31. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Mond neki: Ember, ki vagy te, hogy felettem itélkezni mersz ?

Te tudod az igazadat-akkor mi a problémád? az, hogy ő meg van vezetve, az ő problémája.Ő fizeti az árát meg-nem te.

2013. márc. 31. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
első ne légy hülye (exxel szeptemberbe vesztettem el, és nem tartom utólag fontosnak a dolgot), mostani barátommal meg: november óta vagyunk úgy együtt
2013. márc. 31. 22:48
 4/5 (g)brigi ***** válasza:
Hát én se tudtam felfogni a kérdésedet...Olvasd már vissza, mit írtál.
2013. márc. 31. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a válaszoló a hülye hanem te nem vagy képes egy mondatot rendesen megfogalmazni.
2013. márc. 31. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!