Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetkót szeretnék! Mi lenne jó, amivel kifejezem a szerelmemnek, mennyire szeretem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok! Várom az ötleteket!2012. febr. 8. 15:20
1/8 anonim válasza:
Ha én lennék a te helyedbe.....én azzal tudnám kifejezni,hogy nem csináltatnék,mert az én párom gusztustalannak tartja a tetkót.
2/8 anonim válasza:
Vmi nem túl egyértelmű, mert ha jól néz ki a srác, előbb-utóbb ott fog hagyni, ha nem néz ki jól, akkor pedig előbb-utóbb ott fogod hagyni. Legalábbis elég valószínű.
3/8 nielindi válasza:
1: pasi miatt ne tetováltass!!
2: ne mi mondjuk már meg, h neked milyen lenne jo!
3: a tetoválásnak szerintem egyedinek kell lennie, olyannak, ami te vagy. aminek jelentése van, nem csak egy "szeretlek józsi" felirat. később meg majd varrathatod át a 'józsit' 'pistire'...
4/8 anonim válasza:
Igazából, ha nagyon akarod, az arcát, vagy valamit, amit szeretsz,benne a nevével(virág,akármi) ,de vigyázz,mert nekem is van egy tetoválásom, közös tetkó volt, aztán szakítottunk, most meg itt emlékeztet rá+egyedül roszul néz ki.El is fogom fedetni egy nagyobb tetkóval.(pasi vagyok)
5/8 anonim válasza:
Börtöntetkó-féle: "Szeretlek Gyuri".
6/8 anonim válasza:
Üss, ANYÁM, stb. ezek mindig aktuálisak lesznek.
7/8 menta34 válasza:
A tetkóval csak azt fejezed ki, hogy buta vagy:)
Ha szereted figyelj rá oda és add meg amire vágyik, vagy nyújts olyat amit gondolni se merne ;)
8/8 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség már megbocsáss?
Tudtad, hogy nem lemosható?
Hány évesen akarsz ilyen őrültséget csinálni?
Nekem 7 éve férjem van, így megcsinálnám a tetkót, ha szeretnénk de a pasimnak nem, főleg nem azért, hogy ezzel fejezzem ki a szeretetemet! Van sokkal több dolog amivel kifejezheted!! (Nem a szexre gondoltam)
Meg fogod bánni!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!