Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bocsássam meg nekik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássam meg nekik, hogy így megbántottak?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy barátomba, átbaszták, maga alatt volt, rámászott egyik kiéhezett csaj ismerőse. Tudom, hogy semmi rosszat nem tettek, de szétmarja a lelkemet. Vele már megszakítottam minden kapcsolatot. Hogyan bocsássak meg amikor csak az jelentene megnyugvást ha az a csaj is úgy szenvedne ahogy én miatta. Egyszerre megvetem és értem meg amit műveltek... Csak az juthat bármire is az életben aki figyelmen kívül hagy minden külső tényezőt és csak a saját boldogságával törődik és nem azzal, hogy kin gázol keresztül.
2012. jan. 7. 21:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Együtt jártál azzal a baráttal?
2012. jan. 7. 21:21
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem, de szerettem annyira mintha jártunk volna.
2012. jan. 7. 21:24
 3/23 A kérdező kommentje:
Fenébe. Ez a hátránya ha két reg között ugrálok. xD
2012. jan. 7. 21:25
 4/23 anonim ***** válasza:
Mindenki vonuljon kolostorba, akinek egynél több imádója van, nehogy megbántson valakit?
2012. jan. 7. 21:26
 5/23 A kérdező kommentje:
Ne, de legalább érezzen együtt azzal akin átgázolt.
2012. jan. 7. 21:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Jó lenne írnátok hogyan tegyem túl magam ezen, nem akarom egy életen át magamban hurcolni...
2012. jan. 7. 21:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem neked fájt, hogy a fiú akit szerettél más lánnyal volt, és most azt akarod, hogy az a lány is szenvedjen? Eléggé önző gondolkodás. Ha nem jártatok, akkor tulajdonképpen semmi közöd ahhoz, hogy kivel fekszik le. Megértem, hogy fáj, de ha valaki nincs kapcsolatban akkor azzal szexel vagy csinál ilyeneket, akivel akar/lehetősége van. Ezt el kell fogadnod.
2012. jan. 7. 21:36
 8/23 A kérdező kommentje:
De talán tekintettel kellene lenni mások érzéseire is. Én vagyok önző amikor ők nem gondoltak rám mennyire megbántanak? Szép... Én tekintettel lettem volna más lányra még ez előtt, ezután már én is ilyen érzéketlen ribi leszek. Eddig érdekelt, hogy szerelemből legyenek ezek a dolgok meg, hogy egy nőben legyen tartás, de felesleges ezekre adni. :/
2012. jan. 7. 21:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen más lányokkal, csak mert te szerelmes vagy belé? Ébresztő kisasszony, ilyen az élet. Én is szerelmes voltam egy lányba akivel barátok voltunk, aztán ő meg lefeküdt valaki mással, kavargattak, most már azthiszem járnak is... na és? Nem birtokolhatunk embereket.

Most komolyangondolod, hogy ha valakibe szerelmes vagy és nem viszonozza akkor nem szabadna másokkal flörtölnie, kavarnia, lefeküdnie?

2012. jan. 7. 21:51
 10/23 anonim ***** válasza:
Igen, te vagy az önző. Ha hitegettek volna, még megérteném, hogy sérelemnek veszed.
2012. jan. 7. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!