Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsássam meg nekik, hogy így megbántottak?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy barátomba, átbaszták, maga alatt volt, rámászott egyik kiéhezett csaj ismerőse. Tudom, hogy semmi rosszat nem tettek, de szétmarja a lelkemet. Vele már megszakítottam minden kapcsolatot. Hogyan bocsássak meg amikor csak az jelentene megnyugvást ha az a csaj is úgy szenvedne ahogy én miatta. Egyszerre megvetem és értem meg amit műveltek... Csak az juthat bármire is az életben aki figyelmen kívül hagy minden külső tényezőt és csak a saját boldogságával törődik és nem azzal, hogy kin gázol keresztül.2012. jan. 7. 21:16
11/23 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolom. Én tekintettel lettem volna másra. Nem értem miért kellett mert nem ilyennek ismertem meg... Jóformán egy ismeretlennel. Ilyenek kellenek akiknek a szerelem, szex csak játékszer nem egy dolog, aztán még én vagyok a rossz amiért merészeltem beleszeretni valakibe, akkor én is ilyen leszek, talán vagyok is...
2012. jan. 7. 22:08
12/23 A kérdező kommentje:
Aztán meg izéltek miért nincs tartás a nőkben... Ne csodálkozzatok.
2012. jan. 7. 22:10
13/23 anonim válasza:
Nem az a rossz, hogy bele merészeltél szeretni, hanem az, hogy birtokolni akarod, mintha neki is kötelessége lenne szeretni téged. Akármennyire is fáj, de el kell fogadnod, hogy az ember nem így működik. Nem tudhatod, hogy mi van vagy volt közötte a másik lánnyal, vagy hogy akkor mi járt a fejében. Nem bántottak ők meg téged, egyszerűen csak magadra veszel egy olyan dolgot, ami nem rólad szól. Ismerkedj és keress mást, aki viszonozza is az érzéseidet.
14/23 A kérdező kommentje:
Ismerkednék, ha túl tudnék ezen lépni. Nem igazán érdekel senki más csak akiket már megszerettem.
2012. jan. 7. 22:20
15/23 anonim válasza:
Akkor koncentrálj azokra akiket szeretsz.
16/23 A kérdező kommentje:
Jó, aztán majd valamikor elfeledteti velem valaki, csak jó lenne tenni érte, hogy gyorsan jöjjön.
2012. jan. 7. 22:46
17/23 anonim válasza:
Tőled sem bűn, hogy bele mertél szeretni, tőle sem, hogy merészelt nem beléd szeretni. Vagy mert volt egy kalandja, amikor úgysem volt magánál. Ha nincs kit megcsalnia, joga van hozzá.
18/23 A kérdező kommentje:
Joga, de akkor is, azért gondolhatott volna rám is akkor, hogy mennyire bánt, vagy ennyiből velem is lehetett volna ha már azt mondta bennem több fantáziát lát. Megadtam volna neki mindent amit akart volna, ez is kevés. Én is megbántottam valakit és gondoltam rá akkor is, hogy legalább miatta nem kéne...
Értem amit mondtok és igaz is, de érzelmileg nem tudok ezen túllépni...
2012. jan. 8. 00:15
19/23 anonim válasza:
Használta volna ki egy ürítésre azt, aki szereti? Nem tudom, nekem ez jobban fájna, mintha az imádottam egyszerűen levegőnek nézne.
20/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem, akkor legalább arra jó lettem volna. Örültem volna... Végülis nem volt sok különbség...
2012. jan. 8. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!