Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet azt az embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt az embert vissza szerezni akit érzelmileg nagyon megbántottak?

Figyelt kérdés
Az igazság az,hogy megcsalás történt mindkét részről,már egy éve történt.Nagyon megbántam amit nem nagyon akar elhinni,igaz ő őszintén elmondta nekem,én meg nem.Szeretem,de mivel tudnám bizonyítani? Megtennék bármit érte.Tíz éve vagyunk együtt és ez az év nagyon rossz volt,szeretnék rajta változtatni de már semmi nem jut az eszembe.Vettem fehérneműt ami jó hangulatot váltott ki,de csak pár napig tartott.Adjatok tippet,hogy mit csináljak.
2010. jún. 4. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
ha jól értelmezem akkor ő is megcsalt téged. akkor most miért játssza a sértett vadat? vagy előbb te csaltad meg és aztán ő? mondjuk ez teljesen mind1 gyerekesnek tartom ezt a visszacsalás dolgot. neki kéne érted küzdenie és nem fordítva.
2010. jún. 4. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ő csalt meg elsőkként másodjára.Az első megcsalást megbocsátottam neki,de már a másodikra már én is léptem.Nem tudja elviselni,hogy én is megtettem.Nem hiszi el,hogy szeretem,minden pici apróságokon megsértődik.
2010. jún. 5. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg sokat számít neked, akkor mondd meg neki, hogy sajnálod, de neked is nagyon fáj az, amit ő tett veled.

Mondd el neki, hogy összetörte a szíved, és azért csináltad amit csináltál, mert mérges voltál rá, de már nagyon sajnálod. Szeretnél újra vele lenni, és ha hajlandó neked megbocsátani, akkor te is elfelejted azt a két esetet.

Ha ezekután még mindig hisztizik, akkor közöld vele, hogy azthitted, többet ér ennél, és fontosabb vagy neki.

Ha nem érti meg, akkor nagyon sajnálom, de vége...

2010. jún. 6. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha megcsalt akkor miért nem küldted el vagy bocsátottál meg neki?Mivel Te is meg csaltad így te sem bocsátottál meg neki hát ne várd el tőle ezek után,hogy ő majd meg bocsát neked!

A férfiak nem egy megbocsájtó fajta amúgy se.Edd meg amit főztél! és ne rinyáljál inkább gondolkoztál volna előtte!!!!

2010. jún. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!