Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furrja ez már az oldalam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furrja ez már az oldalam ahogy beszél! Bocsássam meg ezt is? Ma a pasimmal beszéltem telefonon kérdezem hol vagy erre ő anyádba! Én meg mondtam neki hogy na jó nem akarlak látni mostanába.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát most erre nem nagyon tudok mint mondani hogy mért viselkedik igy lehet hogy rosz napja volt

de ezt vele kel megbeszéélned mindenképp

2010. ápr. 10. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:

miért kell mindenről beszámolnia?

Lehet hogy berágott rá hogy állandóan be kell jelentkeznie, és ezért volt durva.

2010. ápr. 10. 21:11
 3/11 A kérdező kommentje:
4év után nekem is kötelességem mindenről beszámolnom és nem magamtól mondom el hanem kérdezi
2010. ápr. 10. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát, de ha méég idegesíti is akkoris mi az hogy, anyádba?? Pfúúúúj kinek kötelező ezt elviselni?? Netán még büdös kú.rvának is szokott hívni meg egyebek? Ne is akard látni, ne csak mostanába hanem soha!!
2010. ápr. 10. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:

4 év után már igazán meg lehetne bízni annyira a másikban hogy nem fárasztjuk egymást ilyen hülyeségekkel...

Eként elég gáz csak így kiemelni ezt a részt... jobb lenne ha tudnánk a szövegkörnyezetet.

Nem volt semmi oka hogy ideges legyen rád?

2010. ápr. 10. 21:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, megkérdeztem hogy hol vagy és ez volt a válasz
2010. ápr. 10. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem furrja, hanem fúrja.

És dobd a pasit, sürgősen!

2010. ápr. 10. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:

szóval felhívtad és csacsogó hangon megkérdezted, hogy merre jársz drágám?

mire ő csak annyit mondott hogy anyádba...

kicsit sántít a sztori...

2010. ápr. 10. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Kötelesség ide vagy oda..azért egy kapcsolatban nem emlegetjük a másik anyját még viccből sem.. elég bunkó pasival hozhatott össze a sors!
2010. ápr. 10. 21:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Kérdezem hogy hol van mondom ha igy van akkor igy van mert nagy volt a zaj ő erre anyádba!Ja am gondolom a haverjai előtt játszotta a nagyvagányt
2010. ápr. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!