Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon kersztül milyen dolgokból szűrhető le, hogy tetszem a másiknak?
Mostanság sokat hívok egy lányt. Igazából baromira kedvelem, de nem akarom még elmondani neki. Jelekre várok, visszajelzésre, mert nem akarok pofára esni. Félek, hogy tévedek, akkor viszont nem fog velem beszélgetni és azt nem akarom. Sajnos kissé távol él tőlem és így vizsgaidőszakban keveset látom, így hát marad a mobil.
Mire figyeljek? Elég tapasztalatlan vagyok még. Milyen lejei lehetnek a beszélgetésben tlefonon át?
19/F
Például?
Amúgy mindig a suli ürügyén hívom fel. :D
az már alapból jó jel ha felveszi... de komolyan, magamból kiindulva :D én csomószor a párna alá dugom a telefonom és 'jajj nem hallottam bocsi' :D
amúgy idegesen nevetgél, néha összekuszálja a szavakat, esetleg játszik valamivel telefonálás közben és elejti, meg mondjuk velem az is elő szokott fordulni, hogy gyakran visszakérdezek, nem bunkóságból, hanem csak mert annyira 'elmélyedek' a pasi hangjában, hogy nem is hallom mit mond :D de ez én vagyok :D
17/L
Nagyon jó, csak így tovább.
Eddig nehéz, ugyanis mindketten mosolygunk állandóan, ha egymással csevegünk. Meg néha fel-fel nevet.
"Például?"
Nincs példa, ez nem előre betanult szöveg, élőben kell az őáltala mondott dolgokra úgy reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!