Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bocsássam meg nekik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássam meg nekik, hogy így megbántottak?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy barátomba, átbaszták, maga alatt volt, rámászott egyik kiéhezett csaj ismerőse. Tudom, hogy semmi rosszat nem tettek, de szétmarja a lelkemet. Vele már megszakítottam minden kapcsolatot. Hogyan bocsássak meg amikor csak az jelentene megnyugvást ha az a csaj is úgy szenvedne ahogy én miatta. Egyszerre megvetem és értem meg amit műveltek... Csak az juthat bármire is az életben aki figyelmen kívül hagy minden külső tényezőt és csak a saját boldogságával törődik és nem azzal, hogy kin gázol keresztül.
2012. jan. 7. 21:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pontosan hogyan kellett volna tekintettel lenni rád?
2012. jan. 8. 01:47
 22/23 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy leállítja azt a ***-ot rögtön az elején és soha többet nem beszél, találkozik vele. Első alkalommal ilyeneket műveltek akkor egyértelmű volt, hogy folytatják, csak hazudtak maguknak is, hogy azt képzelték nem fogják folytatni, szerintem legbelül reménykedtek benne és maguknak és nekem is hazudtak. Én barom meg aggódtam mi baja lehet, hogy ilyen későn ér haza... :S

Aztán meg azzal, hogy nem őrül meg előttem más ismeretlen csajokért. Dühítően hamar fellelkesül valakiért és elvakul aztán én leszek a rossz mert keresztül látok ezeken a csajokon és őszinte vagyok, hogy megvédjem.

Azzal, hogy nem csinál ilyeneket azzal akit alig ismer.

Vagy azzal, hogy időben elenged vagy azzal, hogy engedi még, hogy a közelében legyek. Akkor éppen olyan állapotban voltam, hogy ha sokat taliztunk volna akkor már nem lett volna olyan különleges, talán megmaradt volna a barátság. Lehető legrosszabb időben/állapotban engedett el. Akkor már kezdtem egyedül is talpon lenni, még egy kicsit kitartott volna talán könnyebben elengedem később.

Végülis úgy is nézhetem, hogy így olyannal lehetek aki szívesebben van velem. Enélkül nem biztos, hogy ilyen nyitott lettem volna másokra ilyen korán. Nagyon beszűkítettem egyféle típusra akiket el tudtam volna képzelni társként, most ez változott.

2012. jan. 8. 02:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag azzal, hogy senki mással nem áll szóba...
2012. jan. 8. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!