Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam, hogy bocsássam meg őszintén?
Mitől lenne jobb? Ha nem tekintesz többé vissza. Megbeszéltétek és csak előre nézz, sose hátra.
Ami volt elmúlt, imé újjá lett minden.
Nem értek egyet azzal, hogy a részeg csók nem a világ, olyan barátnőmet sem csaltam meg, amelyik megérdemelte volna, én is voltam részeg, valahogy megis mindig megmaradt a gerincem.
Az idő segít, más tapasztalataim szerint nem igazán.
Az az igazság, hogy 19 vagy, akkor gondolom a srác 20-25 lehet. És mi férfiak úgy vagyunk összerakva, hogy megdugnánk a nyulat is futtában, és gondolom még nem csajozta ki magát rendesen! Azt hiszem egy csók nem nagydolog! Persze igazságos társadalmunk különbséget tesz férfi, és női félrelépés, siklás, dugás között!
Szerintem ha ennyire bánja, ne gyötörd tovább!
Jobb lett volna mindnyájatoknak ha be sem vallja! Pár év és már azt fogjátok tervezni hogy kiket kellene bevonni a szexuális életetekbe, mert talán nagyon lapos! :-)
Tekintsd előfutárnak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!