Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tegyem túl magam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam, hogy bocsássam meg őszintén?

Figyelt kérdés
Barátom 2 hónapja megcsalt egy lánnyal. Kicsit részegek voltak és megcsókolta egy osztálytársát. Nagyon szeretem és megbeszéltük, hogy semmit nem jelentett neki. Rettenetes lelkiismeret-furdalása volt, éreztem rajta és sírt is miatta. Érzem, hogy szeret és mindent meg is tesz értem. Látszólag rendben van köztünk minden, de rengetegszer eszembe jut ls nagyon fáj. Mitől lenne jobb szerintetek? 19L
2015. jún. 13. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak az idő segít. Gondolj arra, hogy ha veled történt volna ilyen, te csókolóztál volna részegen mással, aztán józanul megbántad volna, akkor mit éreznél? Ugye milyen jó lenne, ha megbocsátana? Mindenki követhet el hibát, és egy részeg csók még nem a világ vége, főleg ha nem volt mögötte érzelem sem. Ha megbocsájtod, akkor úgy tedd, hogy többet nem hánytorgatod fel. De az ilyet csak egyszer lehet megbocsájtani.
2015. jún. 13. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Mitől lenne jobb? Ha nem tekintesz többé vissza. Megbeszéltétek és csak előre nézz, sose hátra.

Ami volt elmúlt, imé újjá lett minden.

2015. jún. 14. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolj arra, hogy magadnak is jobbat teszel, ha megbocsátasz. Nem jó haraggal együtt élni... Ha így sem sikerül, inkább szakíts.
2015. jún. 14. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet azzal, hogy a részeg csók nem a világ, olyan barátnőmet sem csaltam meg, amelyik megérdemelte volna, én is voltam részeg, valahogy megis mindig megmaradt a gerincem.

Az idő segít, más tapasztalataim szerint nem igazán.

2015. jún. 14. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj,ezen mki átesik,a fiatal suttyók mind megteszik ezt a bnőikkel,kezdj kicsit idősebbel,ne egy 18-19éves tejfogúval!
2015. jún. 14. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lesz! nálunk két éve történt ez,de a mai napig bánt a dolog és nem bízom benne!
2015. jún. 14. 06:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy 19 vagy, akkor gondolom a srác 20-25 lehet. És mi férfiak úgy vagyunk összerakva, hogy megdugnánk a nyulat is futtában, és gondolom még nem csajozta ki magát rendesen! Azt hiszem egy csók nem nagydolog! Persze igazságos társadalmunk különbséget tesz férfi, és női félrelépés, siklás, dugás között!

Szerintem ha ennyire bánja, ne gyötörd tovább!

Jobb lett volna mindnyájatoknak ha be sem vallja! Pár év és már azt fogjátok tervezni hogy kiket kellene bevonni a szexuális életetekbe, mert talán nagyon lapos! :-)

Tekintsd előfutárnak! :-)

2015. jún. 15. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyáltalán nem lapos a kapcsolatunk. Barátom is 19 éves, de én vagyok az első komoly kapcsolata. Nekem és neki is én voltam az első szexben.
2015. jún. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!