Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek őszintén titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek őszintén titeket nem zavarna az ilyen tipusú férfi?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki szingli harmincas korosztály, az ex barátnőivel mindegyikkel nagyon jó barátságot ápol, minden nap beszélnek csetelnek, és majdnem minden nap találkoznak is egymással, mennek ide oda. Főként lány barátai vannak sőt azt lehet mondani, hogy csak lányik, és fiatal huszonéves csinibabák, akikkel szintén ugyan ez a helyzet. El tudnátok képzelni így a kapcsolatot?

2015. jún. 7. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2015. jún. 7. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint nem tudnám a kapcsolatot elképzelni. :D
2015. jún. 7. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem.
2015. jún. 7. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, nagyon le kéne vennie a lábamról, de nem tartom teljesen kizártnak.
2015. jún. 7. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kizártnak tartom.
2015. jún. 7. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen.
2015. jún. 7. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Rettenetesen sokat kellene güriznie azért, hogy megbízzak benne, és a lánybarátaival is jól össze kellene ismertetnie, hogy ne aggódjak, ha kettesben mennek valahova. Az exeket viszont erősen kétlem, hogy bármilyen formában is tolerálni tudnám.
2015. jún. 7. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is jó kapcsolatban maradtam az exeimmel, nagy ritkán beszélünk is és ha netán összefutunk valahol, akkor megállunk pár szóra. Nem vagyok féltékeny típus, a páromnak is vannak nő ismerősei, jóban van egy korábbi nagy szerelmével, egyáltalán nem zavar.

Ez viszont még nekem is sok.. Napi kapcsolat, ráadásul találkákkal együtt? Kösz, kihagynám. Ez minden csak nem egészséges.

2015. jún. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!