Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran felteszem a kérdést magamban, hogy a hölgyek a metrón vagy a buszon, úgy gondolkodnak e mint a legtöbb férfi. Hogy olyan lehet e, amilyennek elképzeltem, amikor leveti a ruháit? Látom ám a szemetekben amit gondoltok úgyhogy csak őszintén.
Amikor leveszik a kabátjukat?
Nyár van.
Problem solved.
5 éven keresztül vidékröl jártam be gimibe busszal, de eszem ágába sem jutott ilyesmi. Mármint a buszon ülökkel, vagy semmilyen egyéb buszon történö szexuális fantázia.
Szal sztem nem.
20 L
Nah lányok, most lebuktunk, látja a gondolatainkat :D
Egyébként biztosan van olyan csaj, aki elképzeli, de inkább a férfiakra jellemző ez a fantáziálgatás.
na nézzük mit látsz a szememben? szerintem semmit
hát képzeld a fenekét szoktam megnézni, nem vetkőztetem le, hova az a nagy rohanás, mivel nem tart sokáig busszal menni errefelé N
A nők nem annyira vizuális típusúak.
A pasikat nem szoktam megbámulni, ellenben ha látok egy csinos csajt, akkor végig mérem. :D
Aztán elkezdek gondolkodni, hogy valahol hol vette azt a jó felsőjét, vagy cipőjét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!