Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fiúként elérni, hogy minél több lánybarátom legyen? Akikkel lehet őszintén beszélgetni dolgokról?
Nem barátnőre gondolok, csak olyanra, hogy lányok szeretnek velem lenni, vagy szimplán barátok vagyunk (tényleg).
Akikkel meglehet dolgokat beszélni, kávézni, fagyizni menni.
Akikkel lehet dumálni, esetleg nyaralni, szóval fiúként csajbarátokat szerezni, akik megnyílnának előttem, esetleg tanácsomat kérnék stb.
Hogy lehet ezt elérni?
Látni, hogy fiúknál mindig megy velük csajok, de csak barátok.
1. lépés: Légy buz.i
2. lépés: Zsebeld be az összes puncis barátot!
BTW, nice try.
én ponthogy megszűntetni szeretném az ilyeneket
idegesítő amikor egy lányra nyomulok és be akar rakni a "csak barátok" kategóriába
olyan világi nagy barátságra te se számíts egy lánytól, hetero pasi hetero csajjal nem szokott jól kijönni
jóba lehet velük lenni nem azt mondom, de ilyen hatalmas nagy barátságok, hogy egymásnak sírják el minden bajukat elég ritkák
ez a két nem nem azért lett kitalálva, hogy barátkozzanak egymással :D
Nekem van egy fiú barátom. Én mindent elmondhatom neki, mindig
megvéd, és nem egyszer sírtam már a vállán. Simán írunk egymásnak szívecskét, mégsem úgy tekintünk egymásra.
Kinyitja előttem az ajtót, elmegyünk kajálni, udvarias. Én nagyon szeretem őt és őszintén mondom, hogy a legjobb barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!