Hány kg-ot kéne fogynom? Illetve hogy tudok minél előbb lapos hasat, vékony lábakat elérni?
Jelenleg 165 cm, 55 kg, 15 éves, és picit duci vagyok, szeretnék leadni némi súlyfelesleget. Lapos hasat szeretnék elérni, illetve vékony lábakat, mert a jelenlegi alakommal közel sem vagyok megelégedve. Hogyan tudnám elérni, értem ezalatt, milyen diétát, mozgásformát kéne követnem, illetve végeznem, hogy elérhessem azt az alakot?
Ha esetleg szükséges, a jelenlegi helyzetről is küldhetek képet, de szeretnék végre csinos, szép, "jó nő" lenni.
Minden segítséget nagyon megköszönök, hálás lennék a legapróbb tippért is!
Szálkásitó étrend és aerob edzés. Ez a fogyár receptje,de inkább a kaja.
Képet mutatsz?
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
ez a hasizom edzés:) hajrá!
(ha lenne még kérdésed, írj ide választ és megadom az elérhetőségem valahogy, az ide leírt e-mail címem már nem működik, szóval ha privátot írsz nem kapom meg)
A tejbe belekötnék,de olyan szép a történet,hogy nincs szivem megtenni.
Irhat neked privátot,nem az e-mailedre fog megérkezni, azóta már változott az oldal. Balról a neved alatt van az Üzeneteid opció, oda kapod meg, azt birod használni, e-mailtől független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!