Segíts! Hogyan lehet vékony (abb) combokat elérni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy amióta rendszeresebben edzek(kardio)+gyalogolok lépcsőzök egy csomót,azóta megvastagodtak a combjaim.Így tök jó izmos combjaim lennének,csak az izom miatt túlságosan vastagok lettek,főleg hogy azért van még rajta egy kis zsír is.
Mit tudnátok rá ajánlani?Tudom,hogy helyi zsírégetés nincs,de mégis,valamit csak lehet vele kezdeni.Sok helyen olvastam a futást,de az is inkább izmosít,nem?Lényegében combból szeretnék fogyni,mert túl széles meg minden,de mivel tudom hogy ez így lehetetlen,valami jól bevált módszerre lennék kíváncsi.
2013. jan. 24. 20:47
1/1 anonim válasza:
diétázol is mellette? a zsírból való fogyás nagyrészt a helyes étkezésen múlik. ha leszeded a zsírt a combodról, akkor vékonyabbnak fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!